Geldim geldim izleyeceklerim yeni bitti kullancam simdi sen de Bodrum Masali'ni unutma
Geldim geldim izleyeceklerim yeni bitti kullancam simdi sen de Bodrum Masali'ni unutma
KERTENKELE
Ahmet Kayakesen 7
Asena Tuğal 9
Fatih Doğan 8
Seda Tosun 7
Turabi Çamkıran 10
kertewnkeleyi unutmaTATLI İNTİKAM
Furkan Andıç-10
Leyla Lydia Tuğutlu-9
Ayşenil Şamiloğlu-6
Çağrı Çıtanak-6
Hazal Türesan-7
cumartesi konusu bucuma günü hiçbişey izlemiyormuşum) bu günün oylamasını kolay atlattık
![]()
gol sayın seyirciler resmen hat trcik sayılır buKERTENKELE
Ahmet Kayakesen-8
Asena Tuğal-7
Fatih Doğan-6
Seda Tosun-5
Turabi Çamkıran-1
soruları biz hazırlar ve sorarız![]()
zaten soruların yarısı genel sorular yarısını da yorumlardan hazırlarızİzlemeden nasıl soracaksın
zaten soruların yarısı genel sorular yarısını da yorumlardan hazırlarız![]()
ne ara cevap vermeedi nerede sordun![]()
seni niye kaale alsın yönetici değilsin yarışmanın yapımcısı değilsinİlk mesajda ilk soru diye yazdım yaa. Gördü konuyu. Girdi ama cevap vermedi. Bu oy sayılırsa büyük çirkeflik çıkar. @Bully RTÜK yardım et.
seni niye kaale alsın yönetici değilsin yarışmanın yapımcısı değilsin![]()
yahu yetkili değilsin sana cevap vermek zorunda değil diyorum nesi ön ayak olmak bununİzleyenim. Kendisinin yorum konunu acmışlığı bile yok. Bu bariz şike oluyor. Yönetime bildireceğim. Engel olmayı bırak ön ayak oluyorsun. Bu konuda bende bu tavrı sergilerim o zaman. Sevmediğim her isme izlemeden 1 veririm.
yahu yetkili değilsin sana cevap vermek zorunda değil diyorum nesi ön ayak olmak bununona bakarsan poyraz karayel ve içerde yi 10 dan fazla kişi oyluyor herkes sevmediğinin oyuna karışsa işin içinden çıkamayız
şüpheli bulduklarını özelden mesaj at bana