FF En İyi Oyuncu Yarışması--29 Ekim

Geldim geldim izleyeceklerim yeni bitti kullancam simdi sen de Bodrum Masali'ni unutma :A

KERTENKELE
Ahmet Kayakesen 7
Asena Tuğal 9
Fatih Doğan 8
Seda Tosun 7
Turabi Çamkıran 10

Tabi ki. Dün akşam izledim zaten kimse sorgu etmesin. Yorum bile yaptım.:A Veririm eve geçince.
@dosimosi beklenen oy geldi.:Z

cuma günü hiçbişey izlemiyormuşum :)) bu günün oylamasını kolay atlattık :)

KERTENKELE
Ahmet Kayakesen-8
Asena Tuğal-7
Fatih Doğan-6
Seda Tosun-5
Turabi Çamkıran-1

seni niye kaale alsın yönetici değilsin yarışmanın yapımcısı değilsin :D

İzleyenim. Kendisinin yorum konunu acmışlığı bile yok. Bu bariz şike oluyor. Yönetime bildireceğim. Engel olmayı bırak ön ayak oluyorsun. Bu konuda bende bu tavrı sergilerim o zaman. Sevmediğim her isme izlemeden 1 veririm.

İzleyenim. Kendisinin yorum konunu acmışlığı bile yok. Bu bariz şike oluyor. Yönetime bildireceğim. Engel olmayı bırak ön ayak oluyorsun. Bu konuda bende bu tavrı sergilerim o zaman. Sevmediğim her isme izlemeden 1 veririm.
yahu yetkili değilsin sana cevap vermek zorunda değil diyorum nesi ön ayak olmak bunun :D ona bakarsan poyraz karayel ve içerde yi 10 dan fazla kişi oyluyor herkes sevmediğinin oyuna karışsa işin içinden çıkamayız:D şüpheli bulduklarını özelden mesaj at bana

yahu yetkili değilsin sana cevap vermek zorunda değil diyorum nesi ön ayak olmak bunun :D ona bakarsan poyraz karayel ve içerde yi 10 dan fazla kişi oyluyor herkes sevmediğinin oyuna karışsa işin içinden çıkamayız:D şüpheli bulduklarını özelden mesaj at bana

Bizi gelince işin içinden sıyrılmak kolay oluyor sanırım. Şüpheli buluyorum akşama kadar test yapılsın sonuçlar açıklanmadan iptal edilecekse edilsin yoksa son oy kullanışım olur.

Ayrıca alıntı yapıp kertenkele oyun nerde diyerek çok bariz bir şekilde ön ayak olmuş oluyorsun

@xemrexxx artik oylamayacagim yarismalarini. boykot ediyorum :A
insanlari yönlendiriyorsun kime oy verecekleri hakkinda. benden bukadar

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil