Birde oyuncunun adı neymiş sana zahmet bakar mısın? Mobilim de.sen ekle 5 kişi ekleme hakkı verdikdiğer izleyenlere de söyleri eklerler oy kullanırlarsa:
![]()
sultan köroğluBirde oyuncunun adı neymiş sana zahmet bakar mısın? Mobilim de.![]()
ben gece izlerim şovun sitesi nasıl yoksa ddiziden mi bakayımSenle @vadikızı izlemediğine göre 3 kişi olmaz o zaman kullanmıyım boşuna.![]()
8 parça oluyor ya bence haftasonu tekrarını izle. .ssben gece izlerim şovun sitesi nasıl yoksa ddiziden mi bakayım![]()
sen kırgınlara da oy vermedin pis marul .ssAtacan bu ara biraz yoğunum fırsat bulduğum ilk an açıklayacağım.![]()
Yahu vakit bulamıyorum bulsam oylamayı başlatacağım ona bile vakit bulamadım düşün.sen kırgınlara da oy vermedin pis marul .ss
60 saniyeni alır en fazlaYahu vakit bulamıyorum bulsam oylamayı başlatacağım ona bile vakit bulamadım düşün.![]()
Sendeki bu Poyraz Karayel aşkı nerden çıktıPOYRAZ KARAYEL
Ali İl - 7
Burçin Terzioğlu - 8
Musa Uzunlar - 8
İlker Aksum - 4
Funda Eryiğit - 8
İlker Kaleli - 2
@Billy Kane Neslihan'ı bu hafta zirveye taşıyoruz. Oylar gelsin.@EFE UYSAL
@ozgur2113 sen kara sevdaya oy versene. @mrt-06 sende galiba seviyordun Neslihan'ı.Hem Kaan'a ve Burak'ada düşük puanı yapıştırırsın.
![]()
Sendeki bu Poyraz Karayel aşkı nerden çıktı
Ayrıca İlker sadece bölüm sonunda görünmüştü, nefretle oy kullanıp 2 vermek zorunda mıydın biz listeye bile almadık. ss
Ne güzel iş yeriymiş orası öyleİş yerinde sıkıldım bakayım dedim.Sevmediğim oyuncuları görünce yapıştırdım puanları.
![]()
Ne güzel iş yeriymiş orası öyle
Neyse Neslihan'ı falan unut sen dizinin izleyeni az forumda.Sonuçlarda İçerde ve Poyraz Karayel hakimiyeti sağlayacağım, @eskici ile de Bodrum Masalı için çalışmalar yapacağız.
![]()
Öncelikle etiketin gelmedi onu söyliyim Bodrum Masali icin calismalara baslamak adina konuya girdim ve yorumunu gördüm neyse bunu gecelim sonucta yorumunu öyle ya da böyle gördümNe güzel iş yeriymiş orası öyle
Neyse Neslihan'ı falan unut sen dizinin izleyeni az forumda.Sonuçlarda İçerde ve Poyraz Karayel hakimiyeti sağlayacağım, @eskici ile de Bodrum Masalı için çalışmalar yapacağız.
![]()