la cidden izliyorsan konuda her diziden 5 isim yazıyor onlara oy verfazlası yok ki zaten![]()
la cidden izliyorsan konuda her diziden 5 isim yazıyor onlara oy verfazlası yok ki zaten![]()
la cidden izliyorsan konuda her diziden 5 isim yazıyor onlara oy ver![]()
izlediğin 3 diziye oy ver işteyahu çarşamba 3 dizi izliyorum poyrazıda öylesine baktım bugün hepsine oy mu vereyim illahi
Tamam verecem sen de Bodrum Masali'na ver bize bu iyiligi yap zaten izliyorsun galiba![]()
Gecen hafta vermemissin 2 kisi kullanmis sadece @Bully ve ben sen ondan önce ki hafta kullanmissin galibaGeçen hafta verdim zaten.Sen Neslihan ve Kaana yardır puanı.
![]()
izlediğin 3 diziye oy ver işteal sana liste
bir de aşk laftan anlamaz a sultan köroğlu (hayat ın annesi) ekle @mrt-06 isteği
KARA SEVDA
Burak Özçivit
Neslihan Atagül
Kaan Urgancıoğlu
Melisa Aslı Pamuk
Hazal Filiz Küçükköse
NO 309
Demet Özdemir
Furkan Palalı
Sumru Yavrucuk
Gökçe Özyol
Özlem Tokaslan
AŞK LAFTAN ANLAMAZ
Hande Erçel
Burak Deniz
Merve Çağıran
Süleyman Felek
Demet Gül
Gecen hafta vermemissin 2 kisi kullanmis sadece @Bully ve ben sen ondan önce ki hafta kullanmissin galibasen de Ezgi ve Alperen'e iyi puanlar verirsen sevinirim kanka
![]()
İzlemedigin diziye verdigin oy gecersizdirŞevval Sama falan düşük verdim. Kesin verdim yani. konuyu kontrol et bence. Emre hata yaptı kesin.
Sen bugün ver ben yarın kesin veririm.
Tamam bende vereyim oy.ALA'ya gömerim valla.
![]()
Bakmak lazim 2 kisi oy kullandi dediler cünküŞevval Sama falan düşük verdim. Kesin verdim yani. konuyu kontrol et bence. Emre hata yaptı kesin.
Sen bugün ver ben yarın kesin veririm.
Tamam bende vereyim oy.ALA'ya gömerim valla.
![]()
İzlemedigin diziye verdigin oy gecersizdir![]()
Bakmak lazim 2 kisi oy kullandi dediler cünküneyse ben bugün izleyemem de yarin izleyip veririm sen de bugün veya yarin verirsin iste
![]()
Gecen hafta vermemissin 2 kisi kullanmis sadece @Bully ve ben sen ondan önce ki hafta kullanmissin galibasen de Ezgi ve Alperen'e iyi puanlar verirsen sevinirim kanka
![]()
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-6-ekim.261910/
https://fav10.net/forum/threads/ff-en-İyi-oyuncu-yarışması-6-ekim.261910/
Umut geçtiğimiz haftanın konusuna girmemişsin bile sadece @eskici ile ben destek atmışız Bodrum Masalı'na. ss
ayy emeklilikte olur böyle şeyler amcacığım
ayy emeklilikte olur böyle şeyler amcacığım![]()
![]()
![]()
hahah kırışıklarından başlatma şimdiÇiğdem Nine.s.s Sen benden büyüksün pis kırışık.![]()
Tamam kanka kullanacam![]()
En gec yarin veririm evet Neslihan fragmanda iyi görünüyorduUnutmadan ver.İzlediğin gibi Neslihan çok iyiydi bu bölüm.
![]()