- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Zaten görüp görebileceğiniz max 13 bölüm, kaderi geçtiğimiz sezon aynı gün yayınlanan Acı Aşk gibi olur.Bizim 13 bölüm garantimiz var, en azından yapımcımız güçlü.![]()
Zaten görüp görebileceğiniz max 13 bölüm, kaderi geçtiğimiz sezon aynı gün yayınlanan Acı Aşk gibi olur.Bizim 13 bölüm garantimiz var, en azından yapımcımız güçlü.![]()
Aynen ya bitmesi gereken dizi artmaya basladiTatlı İntikam gereksiz yere iyi gidiyor yoksa Cumartesi olurdunuz
@Aserat @denizz19 söz sizde.@xemrexxx hitlerde sayemde sende.
![]()
Arkadaslar İyidir zaten izlenmiyor ki bizi doyurmaz oArkadaşlar İyidir'i yiyecez.![]()
Acun'u yiyecez desem pek inandırıcı olmazdı sanırım bu yüzden ben de o diziyi kurban seçtim.Aynen ya bitmesi gereken dizi artmaya basladi
Arkadaslar İyidir zaten izlenmiyor ki bizi doyurmaz o![]()
Acun'un O Ses'ini yeriz de Survivor biraz zorlar hatta Cumartesi olsak Survivor'u da yeriz o gün olan bölümler güzel olmuyor cünkü ama Pazar günü iyi oluyor gecmek zor olurAcun'u yiyecez desem pek inandırıcı olmazdı sanırım bu yüzden ben de o diziyi kurban seçtim.![]()
Dur bakalım fazla uçma aga Perşembe de zorlu bir gün değildi ona rağmen düşüşe geçtik inşallah haftasonu toparlanırız yeniden.Acun'un O Ses'ini yeriz de Survivor biraz zorlar hatta Cumartesi olsak Survivor'u da yeriz o gün olan bölümler güzel olmuyor cünkü ama Pazar günü iyi oluyor gecmek zor olur![]()
Toparlariz aga rahat ol Acun kim ya O Ses reytingleri zaten düsük onu geceriz Survivor biraz zorlar o kadar o da pazar günü olursak cumartesi her türlü zirveyi aliriz benceDur bakalım fazla uçma aga Perşembe de zorlu bir gün değildi ona rağmen düşüşe geçtik inşallah haftasonu toparlanırız yeniden.![]()