- Reaksiyon puanı
- 59,173
- Puanı
- 1,060
Zaten görüp görebileceğiniz max 13 bölüm, kaderi geçtiğimiz sezon aynı gün yayınlanan Acı Aşk gibi olur.Bizim 13 bölüm garantimiz var, en azından yapımcımız güçlü.
Zaten görüp görebileceğiniz max 13 bölüm, kaderi geçtiğimiz sezon aynı gün yayınlanan Acı Aşk gibi olur.Bizim 13 bölüm garantimiz var, en azından yapımcımız güçlü.
Aynen ya bitmesi gereken dizi artmaya basladiTatlı İntikam gereksiz yere iyi gidiyor yoksa Cumartesi olurdunuz
@Aserat @denizz19 söz sizde. @xemrexxx hitlerde sayemde sende.
Arkadaslar İyidir zaten izlenmiyor ki bizi doyurmaz oArkadaşlar İyidir'i yiyecez.
Acun'u yiyecez desem pek inandırıcı olmazdı sanırım bu yüzden ben de o diziyi kurban seçtim.Aynen ya bitmesi gereken dizi artmaya basladi
Arkadaslar İyidir zaten izlenmiyor ki bizi doyurmaz o
Acun'un O Ses'ini yeriz de Survivor biraz zorlar hatta Cumartesi olsak Survivor'u da yeriz o gün olan bölümler güzel olmuyor cünkü ama Pazar günü iyi oluyor gecmek zor olurAcun'u yiyecez desem pek inandırıcı olmazdı sanırım bu yüzden ben de o diziyi kurban seçtim.
Dur bakalım fazla uçma aga Perşembe de zorlu bir gün değildi ona rağmen düşüşe geçtik inşallah haftasonu toparlanırız yeniden.Acun'un O Ses'ini yeriz de Survivor biraz zorlar hatta Cumartesi olsak Survivor'u da yeriz o gün olan bölümler güzel olmuyor cünkü ama Pazar günü iyi oluyor gecmek zor olur
Toparlariz aga rahat ol Acun kim ya O Ses reytingleri zaten düsük onu geceriz Survivor biraz zorlar o kadar o da pazar günü olursak cumartesi her türlü zirveyi aliriz benceDur bakalım fazla uçma aga Perşembe de zorlu bir gün değildi ona rağmen düşüşe geçtik inşallah haftasonu toparlanırız yeniden.