FF En İyi Oyuncu Yarışması -- 12 Ekim

ALA'yı oylayacağım ama Hayat'ın anası yok, ekleyebiliyor muyum? @xemrexxx

Bu arada @denizz19 reyting yarışmasını ne zaman açıklayacaksın?

Burçin Terzioglu 10
Musa Uzunlar 9
Funda Eryiğit 9
Ayda Aksel 8
Ece Özdikici 8
Celil Nalçakan 7
Hare Sürel 7
Ali il 6
İlker Aksum 6

Kara Sevda
Neslihan Atagül-10
Kaan Urgancıoğlu-8
Burak Özçivit-6
Melisa Aslı Pamuk-5
Hazal Filiz Küçükköse-4

POYRAZ KARAYEL
Ali İl - 7
Burçin Terzioğlu - 8
Musa Uzunlar - 8
İlker Aksum - 2
Funda Eryiğit - 8
İlker Kaleli - 2

@Billy Kane Neslihan'ı bu hafta zirveye taşıyoruz. Oylar gelsin.:A @EFE UYSAL
@ozgur2113 sen kara sevdaya oy versene. @mrt-06 sende galiba seviyordun Neslihan'ı.:Z Hem Kaan'a ve Burak'ada düşük puanı yapıştırırsın.:A

Son düzenleme:
POYRAZ KARAYEL
Ali İl - 7
Burçin Terzioğlu - 8
Musa Uzunlar - 8
İlker Aksum - 4
Funda Eryiğit - 8
İlker Kaleli - 2

@Billy Kane Neslihan'ı bu hafta zirveye taşıyoruz. Oylar gelsin.:A @EFE UYSAL
@ozgur2113 sen kara sevdaya oy versene. @mrt-06 sende galiba seviyordun Neslihan'ı.:Z Hem Kaan'a ve Burak'ada düşük puanı yapıştırırsın.:A
Sendeki bu Poyraz Karayel aşkı nerden çıktı :F

Ayrıca İlker sadece bölüm sonunda görünmüştü, nefretle oy kullanıp 2 vermek zorunda mıydın biz listeye bile almadık. ss

Sendeki bu Poyraz Karayel aşkı nerden çıktı :F

Ayrıca İlker sadece bölüm sonunda görünmüştü, nefretle oy kullanıp 2 vermek zorunda mıydın biz listeye bile almadık. ss

İş yerinde sıkıldım bakayım dedim.:F Sevmediğim oyuncuları görünce yapıştırdım puanları.:A

İş yerinde sıkıldım bakayım dedim.:F Sevmediğim oyuncuları görünce yapıştırdım puanları.:A
Ne güzel iş yeriymiş orası öyle :F

Neyse Neslihan'ı falan unut sen dizinin izleyeni az forumda. :A Sonuçlarda İçerde ve Poyraz Karayel hakimiyeti sağlayacağım, @eskici ile de Bodrum Masalı için çalışmalar yapacağız. :A

Neyse Neslihan'ı falan unut sen dizinin izleyeni az forumda. :A Sonuçlarda İçerde ve Poyraz Karayel hakimiyeti sağlayacağım, @eskici ile de Bodrum Masalı için çalışmalar yapacağız. :A

Ben bulurum güzel bir oy veren biri.:A

Öncelikle etiketin gelmedi onu söyliyim Bodrum Masali icin calismalara baslamak adina konuya girdim ve yorumunu gördüm neyse bunu gecelim sonucta yorumunu öyle ya da böyle gördüm :A 13 Ekim konusunu ariyorum etiket yapmak icin tüm izleyenlere oy kullandirmak lazim izleyen cok kisi var ama kimse oy kullanmiyor :A