Aynen o eski günler yok artık @Danger UA! eski haline ufak bir tbt yapsan olmazmiÇok saf duygular. Artık yok böyle duygu falan paylaşan. Millet büyümeyi bir şey sanıyor.
Aynen o eski günler yok artık @Danger UA! eski haline ufak bir tbt yapsan olmazmiÇok saf duygular. Artık yok böyle duygu falan paylaşan. Millet büyümeyi bir şey sanıyor.
Ben Danger`e demedim lafı Eskileri böyle açarsan neler çıkar ortaya. O dönem ayrı bi güzeldi forum.Aynen o eski günler yok artık @Danger UA! eski haline ufak bir tbt yapsan olmazmi
Ben 2014ten sonra aktiftim forumda ama haklı olabilirsinBen Danger`e demedim lafı Eskileri böyle açarsan neler çıkar ortaya. O dönem ayrı bi güzeldi forum.
Manyak mısın ulan niye hortlatıyorsun konuyu.Ben 2014ten sonra aktiftim forumda ama haklı olabilirsin
@Çiğdem- Bullyninkini hortlatinca ben de tatliş bir konuyu hortlatayim deyip bunu hortlattim @Danger UA! sana hit kazandiriyorum açtığın son konu bu heraldeManyak mısın ulan niye hortlatıyorsun konuyu.
@Çiğdem- Bullyninkini hortlatinca ben de tatliş bir konuyu hortlatayim deyip bunu hortlattim @Danger UA! sana hit kazandiriyorum açtığın son konu bu heralde
hahah benim bir amacım vardı ama ayoll gidiyor diye ilk konusundan jest yaptımManyak mısın ulan niye hortlatıyorsun konuyu.
Unutmusum gitcegini napayım @Danger UA! da arada gidiyor gibi hiç aktif görmüyorum kendisini anmış olalım @DarkLeqenDhahah benim bir amacım vardı ama ayoll gidiyor diye ilk konusundan jest yaptım
Düzenli olarak giriyor muydu ki? 3-5 gün öncesine kadar hiç görmemiştim kendisini.Unutmusum gitcegini napayım @Danger UA! da arada gidiyor gibi hiç aktif görmüyorum kendisini anmış olalım @DarkLeqenD
Bak ara vermis bile @Danger UA! @Çiğdem- Ben de hiç gormuyodum ama bi ara vardi 2014tu galiba (2014 ün laneti )Düzenli olarak giriyor muydu ki? 3-5 gün öncesine kadar hiç görmemiştim kendisini.
1 senedir sınavdan dolayı yoktum. Normalde de her foruma yazmam, o yüzden pek göremezsiniz.Bak ara vermis bile @Danger UA! @Çiğdem- Ben de hiç gormuyodum ama bi ara vardi 2014tu galiba (2014 ün laneti )
2014 her yerde
@DarkLeqenD in rakibiydin yani ne istiyosun1 senedir sınavdan dolayı yoktum. Normalde de her foruma yazmam, o yüzden pek göremezsiniz.
O da sınava girdiNe rakibi kendisini tanımıyorum, anlayamadım?
Ha demek öyle. Hukuk istiyorum ben.O da sınava girdi
Ne alaka ulan ne saçmalıyorsun yine.
O da hukuk istiyor al iste rakipsinizHa demek öyle. Hukuk istiyorum ben.
Nasıl geçmiş sınavı?O da hukuk istiyor al iste rakipsiniz
Ben bu sene bir edebiyat bölümüne girmek için sınavalara girmiştim, hukuk, pdr, psikoloji seneye artık.O da hukuk istiyor al iste rakipsiniz
600b. Çalışmadım sınavı, kötü geçti.@DarkLeqenD neler yaptin sinavda ilk sinavdaki siralaman neydi
Tobesr edebiyat bolunu ne oluyor 600 bin mi 😱Ben bu sene bir edebiyat bölümüne girmek için sınavalara girmiştim, hukuk, pdr, psikoloji seneye artık.
600b. Çalışmadım sınavı, kötü geçti.