Aynen o eski günler yok artıkÇok saf duygular. Artık yok böyle duygu falan paylaşan. Millet büyümeyi bir şey sanıyor.
Aynen o eski günler yok artıkÇok saf duygular. Artık yok böyle duygu falan paylaşan. Millet büyümeyi bir şey sanıyor.
Ben Danger`e demedim lafı
Ben 2014ten sonra aktiftim forumda ama haklı olabilirsinBen Danger`e demedim lafıEskileri böyle açarsan neler çıkar ortaya.
O dönem ayrı bi güzeldi forum.
Manyak mısın ulan niye hortlatıyorsun konuyu.Ben 2014ten sonra aktiftim forumda ama haklı olabilirsin![]()
@Çiğdem- Bullyninkini hortlatinca ben de tatliş bir konuyu hortlatayim deyip bunu hortlattimManyak mısın ulan niye hortlatıyorsun konuyu.![]()
@Çiğdem- Bullyninkini hortlatinca ben de tatliş bir konuyu hortlatayim deyip bunu hortlattim@Danger UA! sana hit kazandiriyorum açtığın son konu bu heralde
![]()
hahah benim bir amacım vardı ama ayoll gidiyor diye ilk konusundan jest yaptımManyak mısın ulan niye hortlatıyorsun konuyu.![]()
Unutmusum gitcegini napayımhahah benim bir amacım vardı ama ayoll gidiyor diye ilk konusundan jest yaptım![]()
Düzenli olarak giriyor muydu ki? 3-5 gün öncesine kadar hiç görmemiştim kendisini.Unutmusum gitcegini napayım@Danger UA! da arada gidiyor gibi hiç aktif görmüyorum kendisini anmış olalım @DarkLeqenD
![]()
Bak ara vermis bile @Danger UA! @Çiğdem-Düzenli olarak giriyor muydu ki? 3-5 gün öncesine kadar hiç görmemiştim kendisini.![]()
1 senedir sınavdan dolayı yoktum. Normalde de her foruma yazmam, o yüzden pek göremezsiniz.Bak ara vermis bile @Danger UA! @Çiğdem-Ben de hiç gormuyodum ama bi ara vardi 2014tu galiba
(2014 ün laneti
)
2014 her yerde![]()
@DarkLeqenD in rakibiydin yani ne istiyosun1 senedir sınavdan dolayı yoktum. Normalde de her foruma yazmam, o yüzden pek göremezsiniz.![]()
O da sınava girdiNe rakibi kendisini tanımıyorum, anlayamadım?![]()
Ne alaka ulan ne saçmalıyorsun yine.![]()
O da hukuk istiyor al iste rakipsinizHa demek öyle.Hukuk istiyorum ben.
![]()
Nasıl geçmiş sınavı?O da hukuk istiyor al iste rakipsiniz![]()
Ben bu sene bir edebiyat bölümüne girmek için sınavalara girmiştim, hukuk, pdr, psikoloji seneye artık.O da hukuk istiyor al iste rakipsiniz![]()
600b. Çalışmadım sınavı, kötü geçti.
Tobesr edebiyat bolunu ne oluyorBen bu sene bir edebiyat bölümüne girmek için sınavalara girmiştim, hukuk, pdr, psikoloji seneye artık.
600b. Çalışmadım sınavı, kötü geçti.