ben bile 4 puan almışım yanıııBen niye puan alamıyorum.
ben bile 4 puan almışım yanııı
hahaha sende futbol konusunda benim gibisin sanırım anlamamak konusunda iyi anlaşırız aslıdna biz senle bu konudaO kadarda arkadaşlardan destek alıyorum.Dediklerimin hiç biri çıkmıyor....
hahaha sende futbol konusunda benim gibisin sanırım anlamamak konusunda iyi anlaşırız aslıdna biz senle bu konuda
Akşama doğru muhtemelen.@OzaN listeyi güncelleyebilir misin? En son ki durumu merak ediyoruz çok. 😀
Maskeli Fedai | 19 |
BesaleT | 18 |
OzaN | 17 |
halukerogluFOX | 16 |
ABAY_06 | 14 |
Bully | 14 |
eskici | 14 |
etiketlemede bir rekorBeş gün sonucundaki puan durumu ilk mesaja eklendi. Son iki günün puan toplamını hesaplayan @Yakamoz-Asi'ye teşekkürler.
İlk beş şöyle:
@Maskeli Fedai @ABAY_06 @OzaN @halukerogluFOX @mrt-06 @Reytinger @berkann @eskici @Bully @BesaleT @legolas9900 @Yakamoz-Asi @38AhmetKK @gundix123 @sokak sanati @sürgünüm @darksaal @papuleoo @EnveR @Arslan Bey @Billy Kane @kvp-medya@takas@muharrems@Çiğdem-@S.G.A.T.@RüzgarGülü
Maskeli Fedai 19 BesaleT 18 OzaN 17 halukerogluFOX 16 ABAY_06 14 Bully 14 eskici 14
@ehsan7000@gizem ak@Berk Polat@Polat Şaşmaz@emreemreu@china_shangai@eros @HeisenBerg @BuraK @xemrexxx @LeqeND KiLLeR
Gizli gizli spor programları falan mı takip ediyorsun hani anlamıyordun futboldan?16 puanla 4.sıradayım, çok iyi.. Korkun benden, zirveye neredeyse yaklaştım artık.. @Maskeli Fedai @BesaleT @OzaN