Maskeli Fedai
Favori Üye
Kaçan kovalanır. Dün size o kadar dedim berabere oynayın diyeDünkü maçlarda fena yattık. Rakipler yaklaşıyor, acilen bir maçı skoruyla tutturmazsam ilk üçü kaptırmam yakın.
@Maskeli Fedai tebrikler futboldan anladığın kadar survıvordan da anlasan ne iyi olurdu
Futbolda çok iyiyimdir 😎Şaşırtıcı derecede iyi.
o zaman iddaa oyna götür parayı🙂Futbolda çok iyiyimdir 😎
O nedir arkadaş, sınava giriyoruz sanki.3 yanlış tahmin 1 doğru tahmini götürüyor
ama ben kendi puanımıda görmek istiyorum yin herkesinkini aynı anda göster bence ona göre yapıyoruz hesaplarımızı sonucta puanımı biilmeden hesap yapamam 🙂🙂Liste güncellendi ilk mesajda.
İlk beş şöyle:
@Maskeli Fedai @ABAY_06 @OzaN @halukerogluFOX @mrt-06 @Reytinger @berkann @eskici @Bully @BesaleT @legolas9900 @Yakamoz-Asi @38AhmetKK @gundix123 @sokak sanati @sürgünüm @darksaal @papuleoo @EnveR @Arslan Bey @Billy Kane @kvp-medya @takas @muharrems @RüzgarGülü @Çiğdem- @S.G.A.T.
Maskeli Fedai 21 BesaleT 19 OzaN 18 ABAY_06 17 eskici 17 halukerogluFOX 17 RüzgarGülü 17
@ehsan7000 @gizem ak @Berk Polat @Polat Şaşmaz @emreemreu @china_shangai @eros @HeisenBerg @BuraK @xemrexxx @LeqeND KiLLeR
Tamamı ilk mesajda güncelleniyor.ama ben kendi puanımıda görmek istiyorum yin herkesinkini aynı anda göster bence ona göre yapıyoruz hesaplarımızı sonucta puanımı biilmeden hesap yapamam 🙂🙂
Berabere biten maçların birinde yanlış hesaplama yapılmış. O nedenle birkaç kişinin puanı 1 azaldı büyük ihtimal sen de o kişilerden birisin.Yalnız benim puanım aynı @OzaN. Artması lazımdı.
Büyük ihtimalle öyle. Mutlaka puan almam lazımdı çünkü.Berabere biten maçların birinde yanlış hesaplama yapılmış. O nedenle birkaç kişinin puanı 1 azaldı büyük ihtimal sen de o kişilerden birisin.
İddia haramdır oynamamo zaman iddaa oyna götür parayı🙂
Aynı sorun bende de vardı. Benimde puanım verilmemişti.Benim 1 puanım niye veriledi ki sadece 1 maçtan puan alamamıştım
Berabere biten maçların birinde yanlış hesaplama yapılmış. O nedenle birkaç kişinin puanı 1 azaldı büyük ihtimal sen de o kişilerden birisin.