Bu kadar kisiyi nereye sığdırcan kız. kendi senaryomdan biliyorum 20 kisi var her bölüm karakterleri değiştirerek kullaniyorumYok daha farklı bişeyler olacak@cookies
Anladim
Almamışsınız işteSeni kadroya almışmıydık ya?@cevaa
Bekliyorum şimdidenTeşekkür ederim @Harunnn60 olacaksın 😉
Teşekkür ederim @gözlemciİlerleyen bölümlerde kadrodaki herkes olacakOnu @aserat54 yazmak istedi, ona verdim
Senin içinde harika repliklerim var@xemrexxx
İsteyenleri alıyoruz. Kadro iyice doldu ama son olarak alalım seni@cevaa
Okuduğunu bildiğim için çok üstlemedim. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım. [emoji4] Senin Mustafa'nın duvarına yazdığın durum sağolsun diyelim. O konuyu sen ve @RüzgarGülü üzerinden ilerleteceğimKız @Nisa kaç gündür yorum yapmak kısmet olmadı kusura bakma.Okumuştum zaten biliyorsun yoruma gelince öncesini yani emreemreu'nun yazdığı bölümleri tam hatırlayamadım ama az çok biliyordum gayet güzel devam ettirmişsin. Bizi iyi analiz etmişsin özellikle @RüzgarGülü tam rolünü bulmuş.
Eline emeğine, klavyene sağlık.
Gelecek bölümü bekliyorum.
Yok geciktirmem yani öyle umuyorum.Okuduğunu bildiğim için çok üstlemedim. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım. [emoji4] Senin Mustafa'nın duvarına yazdığın durum sağolsun diyelim. O konuyu sen ve @RüzgarGülü üzerinden ilerleteceğimYeni bölüm yarın geciktirmeden yap yorumunu 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?