FF Üyeleri Bir Arada 83. Bölüm | Yeni Sezon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel olmuş kız @Nisa :)
@destere anında @Çiğdem- i gözüne kestirmis :F :F

@xemrexxx doğru yoldasin çocuğum Meryem 1 numaradir :love1:

@denizz19 Burdada Sıla fanligini konusturmussun :)

Bu arada kizlar @Çiğdem- ve @Nisa bn sizle kalıyim eğer gelirsem ne güzel aranizda yatarim :bhr:
Ben de onlarla kalmak isterim, ama @Nisa daha bizi eklememiş. Sonraki bölümlere artık... :)
hahaha ayolll sizin bizim odamızda hatta yatağımızda ne işiniz var :F:F:F
biz @Nisa ile size braktık odamızıda yatağımızıda @cookies ve @aserat54 sarılır birbirinize yatarsınız artık koyun koyuna hahha :kiki::kiki::kiki:

Son düzenleme:
hahaha ayolll sizin bizim odamızda hatta yatağımızda ne işiniz var :F:F:F
biz @Nisa ile size braktık odamızıda yatağımızıda @cookies ve @aserat54 sarılır birbirinize yatarsınız artık koyun koyuna hahha :kiki::kiki::kiki:
Esprini yesinler senin. Seni AA'da Ozan'dan iyice uzaklaştırayım bari de gör. Öyle parlağı da bir daha bulamazsın zaten... :F

@Nisa daha bnm dizimi okumadi :(
Onu boykot ediyorum ben hallediyorum oda duzenini :F
Ben @Nisa @Çiğdem- sen @gizem ak ve @vadikızı ve @Tzira ayni odadayiz digerleri ne yaparsa yapsın :F
Benim dizimi de okumadı, ben de boykotuna katılıyorum... :( :)

Kızların arasında ne yapacağız biz? Ayrı bir oda ancak yeter bize... :F

@Nisa şekerim @aserat54 ve @cookies aynı odada kalsınlar hatta tek yatakta :F:F
@Çiğdem-, sapık olduğun konusunda birtakım düşüncelerim var... :F :F

Benim dizimi de okumadı, ben de boykotuna katılıyorum... :( :)

Kızların arasında ne yapacağız biz? Ayrı bir oda ancak yeter bize... :F

@Çiğdem-, sapık olduğun konusunda birtakım düşüncelerim var... :F :F
hadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falan :F:F:F

hadi oradan beeee siz kazık kadar adamlar bizim yanımzıda yatmak isterken sapık olmuyorsunuzda ben onalr aynı odada kalsın diyincemi sapık oluyorum gidin şuradan beee aldırmıcam sizi eve falan :F:F:F
Ben istemiyorum, her şeyi @cookies söylüyor. Ben yoksa niye senin yanında yatayım? Kimsin ki sen? :F

Ben ayrı bir oda bulurum kendime, @cookies seninle yatsın @Çiğdem-.... :)

Ne var be nerem kazık benim :bağır: :bağır: siz bana ablalik yapardiniz :bağır: bana ninni anlatirdiniz :bağır: :bhr: :bhr:
çok beğendım benıde al senaryoya öncekı
bölümlrıde okuycam ınşallaj
@Nisa duydunmu kız :)
Kız gelmek istiyor diziye benim sevgililerimden biri olsun :)