FF Üyeleri Bir Arada 83. Bölüm | Yeni Sezon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkür ederim. Senaryoyu daha önce başkası yazıyordu. Dizi bu bölümden itibaren başladı kadroya alındın :) @vadikızı

Ne güzel olur ilgiye muhtacim ben :F Bana yemek falanda yedirirsin banyo yaptirirsin :bhr:

Ben alper tanistigimiza memnun oldum Melek :)
Senaryoda bnm sevgilim olurmusun :bhr:
bende alper bu arada adımı nerden bılıyosun
bılmem yazarlarsa olurum bıde aldatmazsan a tabıı😉

Çok teşekkür ederim. Senaryoyu daha önce başkası yazıyordu. Dizi bu bölümden itibaren başladı kadroya alındın :) @vadikızı
tşkler çok tşkler takıpcı olacam

Teşekkür ederim tatlım, beğenmene sevindim. İlk bölüm olduğu için detaya girmedim tanıtım yaptım :X :love1:

Senin sahnen daha farklıydı da bugün değiştirdim :) Teşekkür ederim :)

Farklı bir yerden başlatayım dedim senin hikayeni aklımda daha çok şey var. Çok teşekkür ederim tanıtım niteliğinde oldu :)

3'nüze de çok teşekkür ederim :) Önümüzdeki bölüm tüm karakterler katılacak 😉
İlerde daha çok sahnem olur umarım konuk oyuncu gibi olmuşum bu bölüm. :A

Fena olmamış, eline sağlık @Nisa tek bir eleştirim olacak şu parantez içleri fazla olmuş ve çokta gerek yok bence. :) "(Elimle neredeyse çatlamak üzeri olan başımı tutarak )" gibi. :)

Teşekkür ederim :) @BesaleT Aslında onu daha çok roman havası katsın diye yapıyorum. Azaltmaya çalışacağım :)

Teşekkür ederim :) @BesaleT Aslında onu daha çok roman havası katsın diye yapıyorum. Azaltmaya çalışacağım :)
Anladım onu şunun gibi yapsan @emreemreu da ki gibi daha iyi olur sanki yoksa şimdiki hali de güzel. :) Üstte olay döngüsü ve konuşmalar tarzında yani. Seninki biraz daha farklı gibiydi sanki.

"Polisler, OzaN'ın çizdirmiş olduğu resimden yola çıkarak, darksaal'ı güvenlik kameralarından bulurlar. Polisler artık darksaal'ın hangi barakada yaşadığını bulmuşlardır.

Polisler hemen barakaya operasyon düzenlerler.

Polisler: Etrafın sarıldı, teslim ol.
darksaal: Olmuyorum lan teslim meslim.
Polisler: Bak şimdi, senden ilk önce sakin olmanı istiyorum.
darksaal: Gelmeyin üstüme. Sıkarım kafama, biter bu iş.
Polislerden biri: Sık lan kafana, yiyorsa sık. Sen adam mısın lan ? Sana yardım eden arkadaşlarını vurdun."

Birde en son benim bir kızım oluyordu @OzaN ın oğluyla beşik kertmesi falan oluyordu onlarında devamı olacak mı. :D