bende alper bu arada adımı nerden bılıyosunNe güzel olur ilgiye muhtacim ben Bana yemek falanda yedirirsin banyo yaptirirsin
Ben alper tanistigimiza memnun oldum Melek
Senaryoda bnm sevgilim olurmusun
tşkler çok tşkler takıpcı olacamÇok teşekkür ederim. Senaryoyu daha önce başkası yazıyordu. Dizi bu bölümden itibaren başladı kadroya alındın @vadikızı
Yok artık kız @Çiğdem- in zoraki evliliginde oynatiyorum ya seni ordan biliyorum isminibende alper bu arada adımı nerden bılıyosun
bılmem yazarlarsa olurum bıde aldatmazsan a tabıı😉
tşkler çok tşkler takıpcı olacam
İlerde daha çok sahnem olur umarım konuk oyuncu gibi olmuşum bu bölüm.Teşekkür ederim tatlım, beğenmene sevindim. İlk bölüm olduğu için detaya girmedim tanıtım yaptım
Senin sahnen daha farklıydı da bugün değiştirdim Teşekkür ederim
Farklı bir yerden başlatayım dedim senin hikayeni aklımda daha çok şey var. Çok teşekkür ederim tanıtım niteliğinde oldu
3'nüze de çok teşekkür ederim Önümüzdeki bölüm tüm karakterler katılacak 😉
Sen başrolsün Kaancığım @Bully
Senide alalım son olarak o zaman @sokak sanati
Yine bebek rolu oyna bence tam senlik bnm dizimde çok iyisin yaniKötü rolde sokabilirsin beni istersen. Her rolü oynarım.
Yine bebek rolu oyna bence tam senlik bnm dizimde çok iyisin yani
çok pardon benım kafa ğıtı doğru ya afedersınYok artık kız @Çiğdem- in zoraki evliliginde oynatiyorum ya seni ordan biliyorum ismini
Bn sevgililerimi aldatmiyorum elimden aliyorlar
Anladım onu şunun gibi yapsan @emreemreu da ki gibi daha iyi olur sanki yoksa şimdiki hali de güzel. Üstte olay döngüsü ve konuşmalar tarzında yani. Seninki biraz daha farklı gibiydi sanki.Teşekkür ederim @BesaleT Aslında onu daha çok roman havası katsın diye yapıyorum. Azaltmaya çalışacağım