FF Üyeleri Bir Arada 83. Bölüm | Yeni Sezon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her bölümde herkese azar azar replik yazıcam. Birde herkese her bölüm rol vermicem :)

@cookies
Anladim :) :)
Bunun ilk versiyonu çok degisikti final bolumunu okumustum ben bitek kimseye rol yazmıyodu yazari doğru düzgün bi tek sona bütün üyeleri etiketleyip eve geri döndüler diyordu :kiki: bisey anlamiyordum ilkinden bu daha güzel :)

@Nisa cım ellerine sağlık çok beğendim bzileri de görmek isterim :) Ayrıca yaz uzun bunun gideri var demiş olayım 🙂 Ve de siyah umutları devam ettir sen bence :)

@xemrexxx tamda bizim burdaki gibi ab lik performans sergilemiş :A

Kız @Nisa kaç gündür yorum yapmak kısmet olmadı kusura bakma. :( Okumuştum zaten biliyorsun yoruma gelince öncesini yani emreemreu'nun yazdığı bölümleri tam hatırlayamadım ama az çok biliyordum gayet güzel devam ettirmişsin. Bizi iyi analiz etmişsin özellikle @RüzgarGülü tam rolünü bulmuş. :F

Eline emeğine, klavyene sağlık. :X
Gelecek bölümü bekliyorum. :)

Kız @Nisa kaç gündür yorum yapmak kısmet olmadı kusura bakma. :( Okumuştum zaten biliyorsun yoruma gelince öncesini yani emreemreu'nun yazdığı bölümleri tam hatırlayamadım ama az çok biliyordum gayet güzel devam ettirmişsin. Bizi iyi analiz etmişsin özellikle @RüzgarGülü tam rolünü bulmuş. :F

Eline emeğine, klavyene sağlık. :X
Gelecek bölümü bekliyorum. :)
Okuduğunu bildiğim için çok üstlemedim. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım. [emoji4] Senin Mustafa'nın duvarına yazdığın durum sağolsun diyelim. O konuyu sen ve @RüzgarGülü üzerinden ilerleteceğim :D Yeni bölüm yarın geciktirmeden yap yorumunu 😉

Okuduğunu bildiğim için çok üstlemedim. Güzel yorumların için çok teşekkür ederim canım. [emoji4] Senin Mustafa'nın duvarına yazdığın durum sağolsun diyelim. O konuyu sen ve @RüzgarGülü üzerinden ilerleteceğim :D Yeni bölüm yarın geciktirmeden yap yorumunu 😉
Yok geciktirmem yani öyle umuyorum. :D