Ben pek sevmem yancı olmayı ama neysse bekleyelim görelim o zaman......
![]()
Bu olmuyorsun.
Bu oluyorsun.
Ben pek sevmem yancı olmayı ama neysse bekleyelim görelim o zaman......
![]()
O bile olsam konsept olarak yancı sonuçta...![]()
Bu olmuyorsun.
![]()
Bu oluyorsun.![]()
Evet doğru benim adaşıma katıldığım çok az görülmüştür normalde kendisi katılıyorum der. Benim kopyam olan kendisidir ters yapmışlar senaryoda...Öğrenecekler adaşım, öğrenecekler...
![]()
İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor...Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum...
![]()
Bir proje başlatmayı düşünüyorum böyle dizi ve film parodilerinden oluşan. @Sherlock kendi adıyla, sen kendi adınla ama Dr. Watson olarak rol alacaksın. Neyse, dizi bölümü çıktığında anlarsın artık.![]()
Yardımcı o yardımcı, yancı değil. Para da alıyorsun hem sonuç olarak.O bile olsam konsept olarak yancı sonuçta...![]()
Şaşırmadım ama gerçek hayatta mütevazı bir kişidir bence.Şu diyalog aynen diziye eklenebilir, adaşımın nasıl egoist bir insan olduğu adeta gözler önüne serilmiş.Şaşırdım mı peki bu cümlelere, hiç...
![]()
Şaşırmadım ama gerçek hayatta mütevazı bir kişidir bence.![]()
Durur durur, yeter ki yan yana koymasını bil.Kim... Bu adam ve mütevazilik... Hiç durmadı yan yana.![]()
Kim... Bu adam ve mütevazilik... Hiç durmadı yan yana.![]()
Yok yok ben de baktım hiç durmadı yan yana...Durur durur, yeter ki yan yana koymasını bil.![]()
Teşekkürler.Çok iyi ve keyifli olmuş bölüm, emeğine sağlık.@Araf
Etiketlediğimi sanıyordum, etiketlememişim.
Beğendim.Teşekkürler.
Senin sahnelerin nasıl, beğendin mi?![]()
Beğendiğine sevindim. Espriler biraz doğaçlama oldu ama sevdiysen sorun yok.Beğendim.
"Kanalıma hoşgeldiniz" sahnesi, Angaralı deyişlerim ve soğuk esprilerim gülümsetti.![]()