The_Erinch
Favori Üye
Eline sağlık @Araf .. Listede adımı gördüm ama dedim hikayede neredeyim neredeyim derken... kendimi kapanışta buldum.. ve tebessümlerle hikayeyi tamamladım.
Teşekkürler.
Senin kısımlar nasıl?
Teşekkürler Ramiz Dayı.Eline sağlık @Araf .. Listede adımı gördüm ama dedim hikayede neredeyim neredeyim derken... kendimi kapanışta buldum.. ve tebessümlerle hikayeyi tamamladım.
Aslında paylaştığın durumdan esinlendim biraz sanırım. Diyalog muhtemelen oradan çıkmadır.Herkesi kendi gibi (pürü pak, temiz, zemzemli) sanan kişi gibi konuşmuşum.
Zoraki konuşmuş gibiyim.
Aslında paylaştığın durumdan esinlendim biraz sanırım. Diyalog muhtemelen oradan çıkmadır.
İşte zamanla oturur diyaloglar. Doğaçlama da yazıyorum, arada garip diyaloglar da çıkabiliyor.Herkese anlayacağı dilden konuşabiliyorum. Normalde öyle konuşmam. Yetenek meselesi (Ego kastım yine. @Ahmed )
İşte zamanla oturur diyaloglar. Doğaçlama da yazıyorum, arada garip diyaloglar da çıkabiliyor.
O kısım gündeme gönderme yapmak için ve @Çiğdem'in yokluğuna gönderme yapmak için yaptım. Kamu spotu aslında binevi aynı zamanda.
Bence @Çiğdem bunu yapar, şaşırmam.Çok gerçekçi olmuş. Baya inandım
İnterneti sıkıntı virüs varO kısım gündeme gönderme yapmak için ve @Çiğdem'in yokluğuna gönderme yapmak için yaptım. Kamu spotu aslında binevi aynı zamanda.
O kısım gündeme gönderme yapmak için ve @Çiğdem'in yokluğuna gönderme yapmak için yaptım. Kamu spotu aslında binevi aynı zamanda.
Bunu göze sokmaya gerek yok aslında, haklısın.Kamu spotu kamu sporu yeter be kardeşim yeter.
Evet doğru benim adaşıma katıldığım çok az görülmüştür normalde kendisi katılıyorum der. Benim kopyam olan kendisidir ters yapmışlar senaryoda... Öğrenecekler adaşım, öğrenecekler...Elinize sağlık. Geçtiğimiz bölüm dram dozu da vardı, bu bölüm epey komik olmuş. @Araf @emreemreu
Kendimle alakalı kısımlar özellikle güldürdü. Yalnız adaşım normalde beni bu kadar onaylamaz, "leş adaşım ilk kez doğru söylüyor" falan der. @MEnes
@Dosi hanımın bu destansı şiveyi nasıl kazandığına dair bir spin-off çekilmeli...
Bir proje başlatmayı düşünüyorum böyle dizi ve film parodilerinden oluşan. @Sherlock kendi adıyla, sen kendi adınla ama Dr. Watson olarak rol alacaksın. Neyse, dizi bölümü çıktığında anlarsın artık.İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor... Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum...
Ben pek sevmem yancı olmayı ama neysse bekleyelim görelim o zaman... ...Bir proje başlatmayı düşünüyorum böyle dizi ve film parodilerinden oluşan. @Sherlock kendi adıyla, sen kendi adınla ama Dr. Watson olarak rol alacaksın. Neyse, dizi bölümü çıktığında anlarsın artık.