AT TV FF Üyeleri Bir Arada (Çevrimiçi) 2020 - 2. Bölüm

Eline sağlık @Araf .. Listede adımı gördüm ama dedim hikayede neredeyim neredeyim derken... kendimi kapanışta buldum.. ve tebessümlerle hikayeyi tamamladım.

• Beğendim
Reactions: emreemreu and Araf
Elinize sağlık. :D Geçtiğimiz bölüm dram dozu da vardı, bu bölüm epey komik olmuş. :A @Araf @emreemreu

Kendimle alakalı kısımlar özellikle güldürdü. :A Yalnız adaşım normalde beni bu kadar onaylamaz, "leş adaşım ilk kez doğru söylüyor" falan der. :A @MEnes

@Dosi hanımın bu destansı şiveyi nasıl kazandığına dair bir spin-off çekilmeli...
Evet doğru benim adaşıma katıldığım çok az görülmüştür normalde kendisi katılıyorum der. Benim kopyam olan kendisidir ters yapmışlar senaryoda... :A Öğrenecekler adaşım, öğrenecekler... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Araf
Evet bölüm de ilgi çekici ve komikti, keyifle okuttu kendini. Normal olaylar başlayınca daha da ilgi çekici olacaktır, gelsin bakalım... :A

• Beğendim
Reactions: Araf
Evet bölüm de ilgi çekici ve komikti, keyifle okuttu kendini. Normal olaylar başlayınca daha da ilgi çekici olacaktır, gelsin bakalım... :A
Gerçi bölümde bol bol @Sherlock'u kullanıcı adıyla sıvamışız, seni de yancısı yapmışız da neyse. Dr. Watson karakteri tam da @MEnes'e göre bu bölümde. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Gerçi bölümde bol bol @Sherlock'u kullanıcı adıyla sıvamışız, seni de yancısı yapmışız da neyse. Dr. Watson karakteri tam da @MEnes'e göre bu bölümde. :A
İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor... :A Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Araf
İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor... :A Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum... :A
Bir proje başlatmayı düşünüyorum böyle dizi ve film parodilerinden oluşan. @Sherlock kendi adıyla, sen kendi adınla ama Dr. Watson olarak rol alacaksın. Neyse, dizi bölümü çıktığında anlarsın artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes