Ben pek sevmem yancı olmayı ama neysse bekleyelim görelim o zaman... ...
Bu olmuyorsun.
Bu oluyorsun.
Ben pek sevmem yancı olmayı ama neysse bekleyelim görelim o zaman... ...
O bile olsam konsept olarak yancı sonuçta...
Bu olmuyorsun.
Bu oluyorsun.
Evet doğru benim adaşıma katıldığım çok az görülmüştür normalde kendisi katılıyorum der. Benim kopyam olan kendisidir ters yapmışlar senaryoda... Öğrenecekler adaşım, öğrenecekler...
İşte normalde adaşım benim kopyam ve yancım olması gerekiyor... Biraz çuvallamışsınız o konuda ama olsun şimdilik bir şey demiyorum...
Bir proje başlatmayı düşünüyorum böyle dizi ve film parodilerinden oluşan. @Sherlock kendi adıyla, sen kendi adınla ama Dr. Watson olarak rol alacaksın. Neyse, dizi bölümü çıktığında anlarsın artık.
Yardımcı o yardımcı, yancı değil. Para da alıyorsun hem sonuç olarak.O bile olsam konsept olarak yancı sonuçta...
Şaşırmadım ama gerçek hayatta mütevazı bir kişidir bence.Şu diyalog aynen diziye eklenebilir, adaşımın nasıl egoist bir insan olduğu adeta gözler önüne serilmiş. Şaşırdım mı peki bu cümlelere, hiç...
Şaşırmadım ama gerçek hayatta mütevazı bir kişidir bence.
Durur durur, yeter ki yan yana koymasını bil.Kim... Bu adam ve mütevazilik... Hiç durmadı yan yana.
Kim... Bu adam ve mütevazilik... Hiç durmadı yan yana.
Yok yok ben de baktım hiç durmadı yan yana...Durur durur, yeter ki yan yana koymasını bil.
Teşekkürler.Çok iyi ve keyifli olmuş bölüm, emeğine sağlık. @Araf
Etiketlediğimi sanıyordum, etiketlememişim.Niye etiketlemiyorsun bak gördüm geçte olsa.
Yalnız mesajı anlamadım @MEnes
Beğendim.Teşekkürler.
Senin sahnelerin nasıl, beğendin mi?
Beğendiğine sevindim. Espriler biraz doğaçlama oldu ama sevdiysen sorun yok.Beğendim.
"Kanalıma hoşgeldiniz" sahnesi, Angaralı deyişlerim ve soğuk esprilerim gülümsetti.
@Dosi beğenmedi de, neyse artık.Harikaydı bölümü keyifle okudum benim replikte şahaneydi
@Dosi beğenmedi de, neyse artık.