Gösteririz üretkenlik bence. İrfan, Sosa ve Mesut çok kaliteli ve yaratıcı ayaklar pozisyon üretme konusunda sıkıntı olmaz. Pelkas en önde de iş yapabilecek meziyette zaten santrafor gibi oynamaz. Novak da skor gücü olan bir adam ceza sahasına girer, iyi bir opsiyon olur. Szalai, Tisserand ve Serdar üçlüsüyle yaratılan duran top tehditi de önemli.
Osayi yorumuna katılıyorum ama o özellikler hemen gelişmez maalesef. Oyun zekası çok düşük ne kadar hızlı ve iyi bir dribblingçi de olsa skora etti edemiyor oyun zekası düşük olduğundan. Yedek olup sonradan oyuna dahil olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Cisse aslında skor potansiyeli olarak hepsinden iyi ama hiç hazır gözükmüyor, fiziken takımı da düşürüyor. Onu Mesut ile birlikte kullanmak intihar olur diye düşünüyorum. Fiziken çok düşeriz yoksa yaptığın yoruma genel olarak katılıyorum. Şu an illa ki o dörtlüden biri forvet oynasın denilecekse benim tercihim Valencia olur.
------
Eldeki forvetlere bakınca bence anlayışla karşılanabilir. Hepsi çok formsuz ve yetersizler.