Szalai, Osayi durumdan habersizdir .AHerkes neredeyse. Ozan, Mesut, Gökhan, Altay, Serdar, Szalai, Osayi, Mert Hakan hatta Ademi bile beğenmiş.
Takımın ağır abileri beğenmiş geçmiş olsun karbonata
Szalai, Osayi durumdan habersizdir .AHerkes neredeyse. Ozan, Mesut, Gökhan, Altay, Serdar, Szalai, Osayi, Mert Hakan hatta Ademi bile beğenmiş.
Bir de hemen beğenmişler beş dakika içinde. Bildiğin bilerek Insta'yı açıp likelamışlar.Szalai, Osayi durumdan habersizdir .A
Takımın ağır abileri beğenmiş geçmiş olsun karbonata
Wp grupları vardırBir de hemen beğenmişler beş dakika içinde. Bildiğin bilerek Insta'yı açıp likelamışlar.
Muhtemelen yan yanalardır uçak var zaten akşam Trabzon'a.Wp grupları vardır
O zamanki Zamalek başkanı Türkiye düşman ülke oraya futbolcu vermeyiz dedi transfer iptal oldu daha sonra başkan değişti de öyle geldi Mohamed Türkiye'ye. Kader de sevecek işte bazen.
O zamanki Zamalek başkanı Türkiye düşman ülke oraya futbolcu vermeyiz dedi transfer iptal oldu daha sonra başkan değişti de öyle geldi Mohamed Türkiye'ye. Kader de sevecek işte bazen.
Doğrudur beklenir Erol'dan. Mostafa şu performansı veremezdi bizde zaten ama GS de Mohamed olmadan bu seriyi yapamazdı.Bu sezon başında da Emre'nin girişimi olmuş ama Erol Bulut veto etmiş, Cisse transferi gerçekleşmiş onun yerine.
Futbol adrenalini yüksek bir spor. Çok ciddi meseleler değil bunlar. Riera ne alaka?Caner ile Nazım kavga etti antrenmanda deniliyor. Caner'in paylaşımını Nazım beğenmemiş. Yarın muhtemel ilk 11'de Gökhan'ı yazıyor muhabirler. Kavga işi doğru gibi. Bu Caner'in kaçıncı kavgası yahu her gittiği takımda. Arda, Semih, Bilica, Riera, Talisca şimdi Nazım. Nazım bir de son derece sessiz sakin bir insan. Caner ne kadar yetenekli olursa olsun sevemiyorum kendisini.
Onla da etti diye hatırlıyorum. Etmemiş ama galiba onla baktım şimdi. Abi tamam adrenalini yüksek de Caner kadar kavga etmiş bir adam tanımıyorum ben takım arkadaşlarıyla. Nazım ile bir insan nasıl kavga edebilir ya.Futbol adrenalini yüksek bir spor. Çok ciddi meseleler değil bunlar. Riera ne alaka?
Riera'yla aynı takımda bile olmadılar Melo'yla karıştırıyonOnla da etti diye hatırlıyorum. Etmemiş ama galiba onla baktım şimdi. Abi tamam adrenalini yüksek de Caner kadar kavga etmiş bir adam tanımıyorum ben takım arkadaşlarıyla. Nazım ile bir insan nasıl kavga edebilir ya.
Aynen onla karıştırdım. Adam yürüyen agresiflik ya. Ben çevremde hiç sevmem öyle insanları, futbolcular yine iyi dayanıyorlar bence.Riera'yla aynı takımda bile olmadılar Melo'yla karıştırıyon
Caner'inki daha çok piyasaya çıkıyor kavga hep olur futbol takımlarında
Ben severim Caner'le iyi olursan canın sıkılmazAynen onla karıştırdım. Adam yürüyen agresiflik ya. Ben çevremde hiç sevmem öyle insanları, futbolcular yine iyi dayanıyorlar bence.
Trabzon'u yeniyoruz yine de Erol gidiyor.Ben severim Caner'le iyi olursan canın sıkılmaz
%0. Ts yeniyor Erol kalıyor çok daha yüksek ihtimal. Cuma günü boşuna o pozları vermediler. Bugün de kadro dışı Erol sezon sonuna kadar bizde.Trabzon'u yeniyoruz yine de Erol gidiyor.
Adamın kariyeri direkten dönmüş. Fenerbahçe'ye yolu düşse sülalesinin kulakları bayağı bir çınlardı.