HeisenBerg
Favori Üye
O sıkar bence. O salonda çok kişi maç izledi öyle, hepsi de gitti.%0. Ts yeniyor Erol kalıyor çok daha yüksek ihtimal. Cuma günü boşuna o pozları vermediler. Bugün de kadro dışı Erol sezon sonuna kadar bizde.
O sıkar bence. O salonda çok kişi maç izledi öyle, hepsi de gitti.%0. Ts yeniyor Erol kalıyor çok daha yüksek ihtimal. Cuma günü boşuna o pozları vermediler. Bugün de kadro dışı Erol sezon sonuna kadar bizde.
Yapmayacakları şey değilO sıkar bence. O salonda çok kişi maç izledi öyle, hepsi de gitti.
Öyle bir şey olursa Samandıra'yı basar taraftar ciddiyim.Yapmayacakları şey değil
Kimse bu kadar tartışılırken o salona gelmedi
Yok bizimkiler süs kedisi gibi artıkÖyle bir şey olursa Samandıra'yı basar taraftar ciddiyim.
O zaman müstahak bize her şey.Yok bizimkiler süs kedisi gibi artık
Maçlar seyircili olsa Malatya maçı sonrası iki gözü iki çeşme giderdi.O zaman müstahak bize her şey.Maçlar seyircili olsa yemez ama bunu yapmak.
Vah vah vah Erol hocamın halısı çoktan hazırlanmış. En azından akşam maçtan sonra hocam bir dolmuşla evine gidebilir.https://twitter.com/x/status/1365932202312282118
Erol hocamı yedirmeyiz..
Bu foto sonrası akşamki maçtan umudum sıfıra indi. Erol Bulut istifa eder bu akşam...https://twitter.com/x/status/1365932202312282118
Erol hocamı yedirmeyiz..
Ozaaan futbolcular da senin benim gibi insanBu foto sonrası akşamki maçtan umudum sıfıra indi. Erol Bulut istifa eder bu akşam...
İrfan Can'a yakıştıramadım. Daha tek maça çıkmadığın takımda hocaya karşı duruş almak nedir? Üstelik bu adam eski hocan... Türk futbolu böyle şeylerden arınmadıkça uluslararası başarı hayal.
Senin benim gibi insan değiller yaptıkları meslekten milyon dolarlarca para kazanıp lüks içinde yaşayan insanlar. Mesleklerine birazcık saygı gösterip profesyonel davranmalılar. İşte bir arkadaşımla müdürüm sorun yaşasa bunun üzerine gidip whatsapp grubunda o arkadaşımla fotomuzu asla atmam.Ozaaan futbolcular da senin benim gibi insan
Ben geçen Yalçın Ayhan'ı da dinledim. Adam diyor ki ben Malatya'da Erol Bulut'un futbolcusuydum. Bizimle nerdeyse iletişimi sıfırdı, Fenerbahçe gibi bir takımda böyle bir iletişim gücüyle başarı gelmez.
Yani zaten çok daha önce istifa etmesi gerekiyordu. Tribünde taraftar olsa Malatya maçı sonrası giderdi ve şu anda en azından şampiyonluk umudumuz vardı.
Ya o müdürün saçma sapan görev vermesinden bıkmışsanSenin benim gibi insan değiller yaptıkları meslekten milyon dolarlarca para kazanıp lüks içinde yaşayan insanlar. Mesleklerine birazcık saygı gösterip profesyonel davranmalılar. İşte bir arkadaşımla müdürüm sorun yaşasa bunun üzerine gidip whatsapp grubunda o arkadaşımla fotomuzu asla atmam.
Bu şekilde asla yapmam da zaten işe başladığım 1. ayda böyle bir şey olması imkansız. Daha herhangi bir iş vermemiş bile.Ya o müdürün saçma sapan görev vermesinden bıkmışsanMüdür sayesinde senin de iş performansın sürekli düşüyorsa o zaman bir reaksiyon göstermez misin?
İrfan üzerinden düşünme tüm takım niye sevmiyor?Bu şekilde asla yapmam da zaten işe başladığım 1. ayda böyle bir şey olması imkansız. Daha herhangi bir iş vermemiş bile.
0-0'lık Hatayspor maçında ortalık karışırdı. Ben bile oturduğum yerde sinirlenmiştim.Maçlar seyircili olsa Malatya maçı sonrası iki gözü iki çeşme giderdi.
Ya şimdi böyle diyorsun da çok iyi biliyorsun ki Ersun Yanal'ın başını yiyen de tamamen aynı durumdu, takım içi çeteleşmeydi. Bu durum bir sürü hocayı yedi. Zaten Türkiye'de aşırı sık teknik direktör değişmesinin ve teknik direktör değiştiren takımların ilk birkaç haftasında aşırı çıkışa geçmesinin ana nedeni de bu durum. Kime karşı olduğunun bir önemi yok, asla izin verilmemesi gereken bir şey.İrfan üzerinden düşünme tüm takım niye sevmiyor?
Ki İrfan üzerinden düşününce durum daha vahim henüz 1 aylık adam bile gıcık kaptıysa
------
88. sayfaya özel fişeeeeeeeeek
Bu konuda haklı olabilirsin. Ama şöyle bir şey var hoca olarak da bir şey vaat etmiyor yoksa diyecem ki hocanın yanında olalım.Ya şimdi böyle diyorsun da çok iyi biliyorsun ki Ersun Yanal'ın başını yiyen de tamamen aynı durumdu, takım içi çeteleşmeydi. Bu durum bir sürü hocayı yedi. Zaten Türkiye'de aşırı sık teknik direktör değişmesinin ve teknik direktör değiştiren takımların ilk birkaç haftasında aşırı çıkışa geçmesinin ana nedeni de bu durum. Kime karşı olduğunun bir önemi yok, asla izin verilmemesi gereken bir şey.
Hocanın yanında olmamıza gerek yok futbolcuların karşısında olmamız yeterli.Bu konuda haklı olabilirsin. Ama şöyle bir şey var hoca olarak da bir şey vaat etmiyor yoksa diyecem ki hocanın yanında olalım.
Sevmemeleri için bu kez haklı bir sebep var yalnızHocanın yanında olmamıza gerek yok futbolcuların karşısında olmamız yeterli.Bu yaptıkları normal bir şeymiş gibi davranılırsa 3-5 ay sonra bir sonraki hocaya da aynı şeyi yapabilirler. Hoca kötü olduğu için değil sırf sevmeyip gitmesini istedikleri için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?