Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Tuzağa düştük

Ersun Yanal'ı yiyen Emre Belözoğlu eseriyle gurur duyuyordur. Kadro kalitesi yerlerdeyken Ersun hocanın oynattığı oyunun yarısını bile oynayamıyoruz. Erol hocaya da verdiğim kredi bu maç doldu. B planı olmadan maç boyunca aynı taktikle oynuyor.

Ahmet Çakar çok ciddi konuşuyor.
Volkan ve Emre haricinde Acun(direkt Acun demedi ama ima ettiği o) da dışarıdan Erol'a kadro konusunda müdahale etmiyorsa Allah benim belamı versin diyo

Volkan ve Emre haricinde Acun(direkt Acun demedi ama ima ettiği o) da dışarıdan Erol'a kadro konusunda müdahale etmiyorsa Allah benim belamı versin diyo
Eğer Acun müdahale ediyorsa bence daha doğru düzgün ederdi.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ulan çok makara adam be. SAÇ ile bir araya gelmeliler... 🥺🥺

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Topçular kardeşim biz çok iyiyiz aslında ama hoca kötü diyor. Hoca ben çok iyiyim hakemler kötü diyor. Başkan herkes çok iyi tüm suçlu yayıncı diyor. Fener'de en sevdiğim kaotik ortam var.

Reactions: DarkLegenD
Yeter ya kendine gel. Futbolu dozunda sevin. Fazlası zarar.
Zamanında ben çok takip ederdim ve seneler önce bundan dolayı çok kötü olduğum için artık dozunda takip ediyorum.
Demesi kolay dosimosi konuda ekimdeki mesajlarıma bak

İnsan göz göre göre böyle olunca deliriyor.

Reactions: Dosi
Demesi kolay dosimosi konuda ekimdeki mesajlarıma bak

İnsan göz göre göre böyle olunca deliriyor.
Bazı durumlara bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok. Kendimize zarar. Hele bi de çok başka mevzularada kafa yoruyorsak 😏

Reactions: xdragxx
Ulan ben gördüm eylül ayında gördüm şubat oldu şubat yazıklar olsun.
------

Son düzenleme:
Hoca değişimi bekleyenlere kadro dışı şokları gelecek hazır olun.
Bunlar hocaya nasıl koz verdilerse hala onu savunmaya çalışıyorlar. Caner ve yanında 1-2 kişi kadro dışı kalırsa kimse şaşırmasın.

Reactions: 12.Adam
Renktaşım içerden bilgi almış.

Reactions: xdragxx