HeisenBerg
Favori Üye
Tarihin en kötü başkanı. Aday olup da seçilirse bitmişiz biz cidden.Sen öyle san. Troll ordusu tt açar mavi gözlüsünü üzmezler
Tarihin en kötü başkanı. Aday olup da seçilirse bitmişiz biz cidden.Sen öyle san. Troll ordusu tt açar mavi gözlüsünü üzmezler
Başkanın ne suçu var sahada golü de mi o atsın derler merak etme senTarihin en kötü başkanı. Aday olup da seçilirse bitmişiz biz cidden.
Tuzağa düştükAttık havluyu yine Şubat ayında. Yönetimden sportif direktörüne, sportif direktöründen hocasına herkes hatalı. Bana göre en suçsuz yine taraftarlar ve sahadakiler. Baştan düğme yanlış iliklendi. Neyse ki başkanlığa aday olmaya yüzü dahi olmayacak sezon sonu.
Bein Sports'un işleri hep. Fair olsalardı şimdi 20 puan farkla şampiyonduk.Başkanın ne suçu var sahada golü de mi o atsın derler merak etme sen
Yenilgilerin tek sebebi...Bein Sports'un işleri hep. Fair olsalardı şimdi 20 puan farkla şampiyonduk.
Eğer Acun müdahale ediyorsa bence daha doğru düzgün ederdi.Ahmet Çakar çok ciddi konuşuyor.
Volkan ve Emre haricinde Acun(direkt Acun demedi ama ima ettiği o) da dışarıdan Erol'a kadro konusunda müdahale etmiyorsa Allah benim belamı versin diyo
Ulan çok makara adam be. SAÇ ile bir araya gelmeliler... 🥺🥺Ahmet Çakar çok ciddi konuşuyor.
Volkan ve Emre haricinde Acun(direkt Acun demedi ama ima ettiği o) da dışarıdan Erol'a kadro konusunda müdahale etmiyorsa Allah benim belamı versin diyo
Yok öyle bir şeyEğer Acun müdahale ediyorsa bence daha doğru düzgün ederdi.
Yeter ya kendine gel. Futbolu dozunda sevin. Fazlası zarar.
Demesi kolay dosimosi konuda ekimdeki mesajlarıma bakYeter ya kendine gel. Futbolu dozunda sevin. Fazlası zarar.
Zamanında ben çok takip ederdim ve seneler önce bundan dolayı çok kötü olduğum için artık dozunda takip ediyorum.
Bazı durumlara bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok. Kendimize zarar. Hele bi de çok başka mevzularada kafa yoruyorsak 😏Demesi kolay dosimosi konuda ekimdeki mesajlarıma bak
İnsan göz göre göre böyle olunca deliriyor.
Ulan ben gördüm eylül ayında gördüm şubat oldu şubat yazıklar olsun.Geçen seneki kadroyla bu seneki kadro arasında kalite olarak 2-3 kat fark var fakat oynanan oyun olarak geçen sene daha iyiydik malum şubat ayına kadar.
Fenerbahçe 2014'ten beri değer vermesi gereken insanlara değer vermiyor ve hep yanlış tercihler yapıyor. Madem sezon sonu GG, Caner alacaktın bekleri güçlendirecektin niye Ersun hocayı tutmadın Erol'dan daha kötü mü yöneteceki bu takımı? Takımın saha içi, saha dışı ezilirken sırf hoca gitsin diye gerekli desteği vermedin. Emre Belözoğlu denen şahsiyet aralık-mart arasında etkisiz eleman gibiydi. Bu sene şampiyon olabiliriz bir şekilde o zaman bu dediklerim haksız olmayacak. Hocaya yanlış yaptık bakalım sonumuz ne olacak Erol Bulut'a verilen destek şu anda olumlu ama bu şekilde 3-4 hafta daha giderse erken bir değişiklik de şart bu sezon telafisi olmayan bir sezon.
Renktaşım içerden bilgi almış.Hoca değişimi bekleyenlere kadro dışı şokları gelecek hazır olun.
Bunlar hocaya nasıl koz verdilerse hala onu savunmaya çalışıyorlar. Caner ve yanında 1-2 kişi kadro dışı kalırsa kimse şaşırmasın.