- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Onun yüzünden Fenerium tarayıcımda arama motorunda ilk sıraya yerleştiBak bak hocam nasıl da mutlu..Hayattaki bütün şansını bugün kullanmış olabilir
Onun yüzünden Fenerium tarayıcımda arama motorunda ilk sıraya yerleştiBak bak hocam nasıl da mutlu..Hayattaki bütün şansını bugün kullanmış olabilir
@HeisenBerg bile bile kendini ateşe attı yalnızHocam yolda yürürken hediye fişi bulmuş gibiyimZaten Vitor'un gideceğini biliyordum başından beri en azından haklılığımı fırsata çevirdim..
Bizim GS Store'de öyle aşırı kötü ürün çıkarıyorlarOnun yüzünden Fenerium tarayıcımda arama motorunda ilk sıraya yerleştibirşeyde beğendiremedik. 100 TL 'ye değmez o tişörtler
O ho, daha bunların kalite durumu da var demi. Ben görsel olarak pek beğenmedim@HeisenBerg bile bile kendini ateşe attı yalnızPereira bile kendisine güvenmezken Orço çok güvenmenin bedelini ödedi
Yalnız cidden öyle havadan bir tişört geldi daha ne
------
Bizim GS Store'de öyle aşırı kötü ürün çıkarıyorlarBir yıkamada toz bezi oluyor
Bence o 100 lirayı direk @xdragxx a atsınO ho, daha bunların kalite durumu da var demi. Ben görsel olarak pek beğenmedim
Fenerium yerine başka yerden mi aldırsak tshirtüOnun yüzünden Fenerium tarayıcımda arama motorunda ilk sıraya yerleştibirşeyde beğendiremedik. 100 TL 'ye değmez o tişörtler
Yok ya Orço'dan hatıra kalsın 100 lirayı dışarı bir çıkar yerim direkt yoksaBence o 100 lirayı direk @xdragxx a atsınBirisi bana hediye yerine parasını verse daha mutlu olurum
Çok bilmiyorum tr sitelerini.Fenerium yerine başka yerden mi aldırsak tshirtüBoşu boşuna bu başarısız takıma para gitmesin dimi
------
Yok ya Orço'dan hatıra kalsın 100 lirayı dışarı bir çıkar yerim direkt yoksa
Hocam yaşıyorsun bu hayatıFenerium yerine başka yerden mi aldırsak tshirtüBoşu boşuna bu başarısız takıma para gitmesin dimi
------
Yok ya Orço'dan hatıra kalsın 100 lirayı dışarı bir çıkar yerim direkt yoksa
Hocam çevremde de böyle %100 emin olduğum bir şeyde biri iddialaşırsa direkt girerim iddiaya acımam... Bak emin misin ben çok eminim diye de uyarırımHocam yaşıyorsun bu hayatı
Aynen öğrenci adam çok da yüklenmeyelim resmen kovulsun da bakarızÇok bilmiyorum tr sitelerini.
Şu Trendyol veya Hepsiburada'dan seç. Yanlış hatırlamıyorsam 50 TL üzeri kargo bedava. 60 TL çok daha güzeli denk gelir, hem 100 TL'den ne kadarı @HeisenBerg 'e kalırsa kâr
Bizzat şahit oldum konudaHocam çevremde de böyle %100 emin olduğum bir şeyde biri iddialaşırsa direkt girerim iddiaya acımam... Bak emin misin ben çok eminim diye de uyarırımOrço o kadar gaza gelmişti ki yeni sezon formasına girsek ona bile girecekti ama sevdiğim için acıdım..
------
Aynen öğrenci adam çok da yüklenmeyelim resmen kovulsun da bakarız
Aynen hocam kısa bir hayat dersi oldu ona buBizzat şahit oldum konudaRiekerink'e kupa kaybeden adamın neyine güvendiyseOrço'nun kanı kaynıyor hocam genç dahaBöyle olaylardan sonra tecrübe kazanacaktır
Fenerium dan bende sana önerecektim ama görseller açılmıyor.Aynen hocam kısa bir hayat dersi oldu ona buBak lider olsaydık ama ben futbolu beğenmeyip bu adam ilk 2'ye giremez deseydim güven de adam zaten topun ağzında ne bu kendine güven..
Stephen Bradley ve ekibi gelsin Jonathan Roche a beraber @xdragxx @ArafFenerbahçe için yeni teknik direktör iddiası:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Lisansı yok diye Emre'yi gönderip lisansı olmayan Farioli'yi getirmek. Sen gitme hep kal be Ali Koç.Fenerbahçe için yeni teknik direktör iddiası:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Ben telefon kırmasam Fenerbahçe’nin Başkan adayı olabilirdim Akhisar maçlarındaLisansı yok diye Emre'yi gönderip lisansı olmayan Farioli'yi getirmek. Sen gitme hep kal be Ali Koç.
Umarım Farioli böyle bir hata yapmaz. Karagümrük'te oynattığı futbolu seviyorum. Gittiği yerde onu uygulayabileceğini düşünmüyorum.
Farioli hocam Fener'imizi hak ettiği şampiyonluğa kavuşturacaktır.. 😳 @xdragxx @HeisenBergFenerbahçe için yeni teknik direktör iddiası:
Totem yapmaFarioli hocam Fener'imizi hak ettiği şampiyonluğa kavuşturacaktır.. 😳 @xdragxx @HeisenBerg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?