Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Bizim de o halde Sergen'in kollarının kalkması lazım :A
Çözdü o işi, merak etme. :A

20210902_230723.jpg

bu algılardan oluypor hakemler şampiyon yapacak hop operasyon bence tff başkanı değişşmedikçe şampiyon olamayız yada takım ı malezyalılara satacak hale getirmek istiyor ESKİ YÖNETİM KURULU TFF NİN Başkanıyla ve ekibiyle beraber @12.Adam @emreemreu

Vitor hoca oyuncuları aşırı yükledi herhalde. Bu kadar sakatlıkla işimiz çok zor. Özellikle defans oyuncularının zırt pırt sakatlanmasını kaldırabilecek bir kadromuz yok. Tisserand'ı arayacağız. :(

İrfan Can'dan ümidi kesmeye başladım ben. Yeni Mehmet Ekici oldu kendisi, hayırlı olsun.

Zajc'ın inşallah önemli bir şeyi yoktur. Yokluğunu fazla hissetmeyiz bence. Max Meyer veya Crespo oynayabilir yerine...

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: Araf and HeisenBerg
En büyük efsanesinin doğum gününü kutlamayan bir kulüp. Çok canımı sıktı bu olay, yazık.
------

Vitor hoca oyuncuları aşırı yükledi herhalde. Bu kadar sakatlıkla işimiz çok zor. Özellikle defans oyuncularının zırt pırt sakatlanmasını kaldırabilecek bir kadromuz yok. Tisserand'ı arayacağız. :(

İrfan Can'dan ümidi kesmeye başladım ben. Yeni Mehmet Ekici oldu kendisi, hayırlı olsun.

Zajc'ın inşallah önemli bir şeyi yoktur. Yokluğunu fazla hissetmeyiz bence. Max Meyer veya Crespo oynayabilir yerine...
Crespo, UEFA listesinde yok, Meyer oynar.

• Beğendim
Reactions: bazinga

Oyuncular uzun zamandır bu kadar tempolu antrenman yapmadığı için haliyle sakatlıklar çıkıyor. Vitor Pereira'nın ilk geldiği dönemde de böyle sakatlıklar oluyordu. Keşke bir stoper daha transfer etseydik.

İrfan Can'ın son maçta oyuna girmesi büyük bir hataydı, hoca yanlış karar verdi oyuna almakla. Tam iyileşmeden oyuna girdi, sakatlandı. Yoksa kronik bir durumu yok bence.

Zajc hiç oynamasa, en azından yedekten girip katkı veriyor, iyi bir koz. Meyer oynar da, Crespo oynayamaz. UEFA'ya ismi yazdırılmamıştı.

• Beğendim
  • Beğendim
Reactions: Moral Veren Adam
Eksikler:
  • Tisserand (sakat)
  • Çağtay (izin yok)
  • Nazım (sakat)
  • İrfan Can (sakat)
  • Sosa (sakat)
  • Crespo (izin yok)
  • Burak (izin yok)
  • Serdar Dursun (hem sakat, hem de izin yok)
  • Zajc (belirsiz)
  • Novak (sakatlıktan yeni çıktı)
  • Pelkas (sakatlıktan yeni çıktı)
Sekiz oyuncumuz kesin yok, biri şüpheli ve iki oyuncumuzun da sakatlıktan yeni çıktığı için maç kadrosuna alsak bile ilk 11'e koymak riskli olur.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Üzücü
En büyük efsanesinin doğum gününü kutlamayan bir kulüp. Çok canımı sıktı bu olay, yazık.
------

Crespo, UEFA listesinde yok, Meyer oynar.
Oyuncular uzun zamandır bu kadar tempolu antrenman yapmadığı için haliyle sakatlıklar çıkıyor. Vitor Pereira'nın ilk geldiği dönemde de böyle sakatlıklar oluyordu. Keşke bir stoper daha transfer etseydik.

İrfan Can'ın son maçta oyuna girmesi büyük bir hataydı, hoca yanlış karar verdi oyuna almakla. Tam iyileşmeden oyuna girdi, sakatlandı. Yoksa kronik bir durumu yok bence.

Zajc hiç oynamasa, en azından yedekten girip katkı veriyor, iyi bir koz. Meyer oynar da, Crespo oynayamaz. UEFA'ya ismi yazdırılmamıştı.
Bu maç için konuşmamıştım aslında, ligde oynasa da yeter. :)

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg and Araf