S.G.A.T.
Emekli
Ozan Tufan, bence Türkiye'nin son 10 yılda yetiştirdigi en kaliteli futbolcuların başında geliyor. Sadece çok yanlış seçimler yapıyor. Zamanında Bursaspor'dan direkt La Liga'ya gidebilirdi ama kendisi Avrupa'yi reddedip önce İstanbul dedi. Keşke o zaman gitseydi. Galiba o dönem Atletico Madrid bile ilgileniyormuş. Hala geç değil, inşallah uyum sağlar.Her futbolcunun hayalidir Premier Lig'de forma giymek, mesela ben olsam, ben de forma giymek isterdim Premier Lig'de. Her futbolcu da ayak uyduramaz ama ayak uydurmak için çabalar. Ozan Tufan, Süper Lig'de rahatlığa alıştığı için haliyle zor olacak işi. Kilolarıyla çok ciddi bir şekilde zaten orada kayıp başladı, antrenman eksiği de var. Kiloları vermeye de başladı, antrenmanda eksiklerini de tamamlamaya başlar. Ekim ayında forma giymeye başlar muhtemelen, en azından kadroya girer. Olmadı, yolu ya Süper Lig'e düşecek ya da başka liglere. Umarım Premier Lig'de tutunmayı başarabilir.
Tugay Kerimoğlu ve kısmen Emre Belözoğlu dışında Premier lig takımı orta sahasında oynayıp başarılı olabilen türk futbolcu yok. Zaten bu sebeple fazla türk oyuncu tercih edilmiyor o ligde.