Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Evet aynı sakatlığı geçirmiş bizim maçtan sonra oynamamış demek ki biri yeni geçince hassas olmuş. Roiser mi yaptı hatırlamıyorum ama yaptıysa da niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum oyuncu hassas
Bodrumspor ulusal lisansta tek eksikliği var o da Web sitesi @Gerekli24

• İlginç
Reactions: Gerekli24
Altay büyük hata yapmasa 4'de 4 ile lider kapatacaktık haftayı yazık oldu. Neyse sakatlar, milli takım dönüşü nazar diyelim geçelim. Frankfurt maçına odaklanalım.

Volkan Demirel'in Fenerbahçe'nin Sivasspor'la 1-1 kaldığı maçla ilgili yorumları:
"Fenerbahçe'de kısa paslarla oynamayı bilen oyuncular olmalı, yeni transferler ritim bulmalı. Rossi MLS'te iyi günler geçirmiş ama burada yakın temas var, teknik oyuncularda problem yaratıyor."
"Altay Bayındır'ın penaltı pozisyonuyla ilgili olarak ise, "Bazen güven başınıza iş açabilir. Kendine güveni sonrası yaptığı bir hata diyebilirim. Hata sonrası verilen penaltı da doğru."

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Vitor yine çok yanlış sularda.
Ulan yıldız futbolcu böyle mi kazanılır adam çok iyi bir ilk yarı çıkarmış sırf genç fantezin yüzünden Muhammed'i değil Mesut'u çıkarıyorsun oyundan.

Bu sene de çile var söyleyim size. Bu Vitor zor maçlarda 1 puanı zor olur kolay maçlarda şov yapar.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Vitor yine çok yanlış sularda.
Ulan yıldız futbolcu böyle mi kazanılır adam çok iyi bir ilk yarı çıkarmış sırf genç fantezin yüzünden Muhammed'i değil Mesut'u çıkarıyorsun oyundan.

Bu sene de çile var söyleyim size. Bu Vitor zor maçlarda 1 puanı zor olur kolay maçlarda şov yapar.
Elinde kanat bek olmadığından Muhammed'i çıkaramadı. Ferdi sakat olmasa onla başlayacaktı zaten. Mesut'u ezbere çıkardığına katılıyorum ama geldiğinden beri fizik olarak en hazır maçını oynuyordu.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Rossi'yi beğendim. Takıma alıştıkça daha da iyi olacaktır. Berisha kötüydü ama daha ilk maçıydı acele etmemek lazım. Meyer çok az oynadı zaten ama istekliydi, formayı alabilir ilerleyen dönemlerde.
Rossi ile Berisha pas hatası yaptı arada ve kritik hata olabilirdi pasları, takıma alışması zaman alacak gibi. E doğal aslında, geldikleri ligler çok farklı. Meyer futbola aç, oyun stili de Zajc'a benziyor gibi geldi ve çok hırslı da görünüyor. Hatta maçta bir pozisyonda karara sinirlenip hakemin üstüne yürüyecekti neredeyse. :D

Rossi ile Berisha pas hatası yaptı arada ve kritik hata olabilirdi pasları, takıma alışması zaman alacak gibi. E doğal aslında, geldikleri ligler çok farklı. Meyer futbola aç, oyun stili de Zajc'a benziyor gibi geldi ve çok hırslı da görünüyor. Hatta maçta bir pozisyonda karara sinirlenip hakemin üstüne yürüyecekti neredeyse. :D
Zajc'dan alır o zaten formayı. Zajc son maçlarda ivme kaybetti.

• Beğendim
Reactions: Araf
  • Beğendim
Reactions: HeisenBerg and Araf
Zajc'dan alır o zaten formayı. Zajc son maçlarda ivme kaybetti.
İkinci yarıda girince daha etkili oluyor sanki Zajc. Gustavo ile de iyi bir ikili olamıyorlar gibi.
Rossi'yi beğendim. Berisha kendini gösterme fırsatı bulamadı. Meyer şaşırtıcı şekilde iyi göründü.

Min-Jae bence sahadaki en iyi yeni oyuncumuzdu. Müdahalelerini epey başarılı buldum.
Rossi ile Berisha iyi aslında da, bazen aynı zamanda yok oluyorlar gibi de sahada. Alışma süreçleri var daha tabii.

Min-Jae iyi ama tek sıkıntı, bir stoper daha almadık. Üçlü dağılırsa, Serdar Aziz dışında bir alternatif yok. Tisserand çıktı, Szalai girdi mesela mecburen. Gustavo'yu düşünmemeliyiz stopere ama mecburen bu koşullarda stoper oynamak zorunda kalacak. Nazım ve Novak da oynayabilir stoperde ama onlar kanat bek olarak verimli olur daha çok. Kısacası stoper almayarak hata ettik.

Daha 4. haftadayız. 😃

20210913_181010.jpg