Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Vitor Pereira altyapıya önem veren bir hoca ama geldiği ilk dönem kendini yeterince gösteremedi, engellere takıldı. Merih Demiral'ı A takıma çıkarmak istemiş ama işte o da engellere takılmış. Hatta hoca Nani ile birlikte çalıştırmış. Hatta Merih Demiral şöyle demiş: "Vitor Pereira Fenerbahçe'de beni çağırdı ve Nani ile çalışmamı istedi. Nani de onunla birlikte ekstra idmanlar yapmamı istiyordu. O top kontrolü ve dripling çalışıyordu ve ben de onun karşısında oluyordum."

Ali Koç yönetimi ise, tam serbestlik veriyor hocaya ve hocaya tam teslim ediyor takımı. Ona engel olacak yardımcı antrenör, sportif direktör gibi detaylar da yok. Ona engel olacak, ona uymayacak futbolcular da yok. Hoca ilk geldiği dönemdeki gibi çok abartılı kararlar vermiyor, belki yönetime ters düşerek veriyordu o kararları ya da oyuncu grubuyla ters düşüyordu. Onun yapacaklarına en büyük engel ise, Aziz Yıldırım ve yönetimiydi. Başarı sağlamış olsa bile muhtemelen gönderilirdi. Sonraları zaten daha olgun bir şekilde geri döndü, şimdi daha ağır hareket ediyor ve daha sağlam hareket ediyor. Altyapıdan oyuncuların kendini göstermeye başlaması da, Vitor Pereira'nın önünde engellerin olmaması. Bu çizgide devam eder mi, umarım devam eder ama şu aşamada bu çizgide iyi gidiyor. Takım ciddi anlamda değişim gösterdi, zamanında alınan gereksiz oyuncular da gitti, altyapıya önem de arttı. Bu çizgi hep devam eder umarım.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Reactions: 12.Adam and Araf
Muslera kaliteli bir insan gerçekten. Bir de kötü kaleci olsa sevebilirdik kendisini ama çok şampiyonluk kaybettik onun yüzünden.

Reactions: Araf
Fenerbahçe'yi tabi ki över de ama Türkiye liginin ne kadar kaliteli olduğunu söylememiştir. Bu tarz bir yalan söyleyeceğini düşünmüyorum kaptanımızın.

Reactions: Araf