Süper Lig'i de över, diğer türlü adam nasıl gelsin?Fenerbahçe'yi tabi ki över de ama Türkiye liginin ne kadar kaliteli olduğunu söylememiştir. Bu tarz bir yalan söyleyeceğini düşünmüyorum kaptanımızın.
Süper Lig'i de över, diğer türlü adam nasıl gelsin?Fenerbahçe'yi tabi ki över de ama Türkiye liginin ne kadar kaliteli olduğunu söylememiştir. Bu tarz bir yalan söyleyeceğini düşünmüyorum kaptanımızın.
Caulker gitti.Gidecek oyuncular arasında Steven Caulker ile Sinan Gümüş takımda kalmış oldu, tabii sürpriz bir şekilde gitme durumları olursa ayrı konu. Caulker gider belki ama Sinan çok zor görünüyor.
İki yıllık kiralık göndermişiz, hiç yoktan iyidir. Erol Bulut'un takımına gitti.Caulker gitti.
Kafandaki ileri üçlü ne senin? Berisha/Valencia/Pelkas, Valencia/Rossi/Pelkas diyorum ben. Transferler gelince Valencia'yı direkt kesenler gördüm meczup ilan ediyorum onları. Goat'u şu an için kimse kesemez.Kaç gündür transfer yapmıyoruz ya, rezalet.
Valencia / Berisha / Rossi ama Pelkas'ı da bir yerlere sıkıştırmak lazım.Kafandaki ileri üçlü ne senin? Berisha/Valencia/Pelkas, Valencia/Rossi/Pelkas diyorum ben. Transferler gelince Valencia'yı direkt kesenler gördüm meczup ilan ediyorum onları. Goat'u şu an için kimse kesemez.
Sivas maçında yok Valencia zaten, kralın milli maçı geç bir tarihte zormuş yetişmesi, yetişse de yorgun olacakmış bayağı. Pelkas da sakatlıktan yeni çıktı ilk 11 başlamaz. Berisha/Rossi/Mesut görürüz Sivas maçında.Valencia / Berisha / Rossi ama Pelkas'ı da bir yerlere sıkıştırmak lazım.
Valencia'nın kesilmesi düşünülemez. Bu form durumuyla adı yazılacak ilk isim.
Görmek isteyeceğim bir üçlü olur. Berisha ve Rossi'yi izlemek için sabırsızlanıyorum. İnşallah çabuk uyum sağlarlar.Sivas maçında yok Valencia zaten, kralın milli maçı geç bir tarihte zormuş yetişmesi, yetişse de yorgun olacakmış bayağı. Pelkas da sakatlıktan yeni çıktı ilk 11 başlamaz. Berisha/Rossi/Mesut görürüz Sivas maçında.
Berisha ile Rossi birbirini tamamlayan da oyuncular okuduğum/gördüğüm kadarıyla. Tabii daha ilk maçtan uyum göstermeleri zor ama cidden merak ediyorum ben de performanslarını.Görmek isteyeceğim bir üçlü olur. Berisha ve Rossi'yi izlemek için sabırsızlanıyorum. İnşallah çabuk uyum sağlarlar.
Mesut'un da artık bulduğu her fırsatı iyi değerlendirmesi lazım. Olası Mesut - Vitor krizi bu sezon önümüzdeki en büyük engel gibi.
Muslera ne yapsın?Sivas maçında yok Valencia zaten, kralın milli maçı geç bir tarihte zormuş yetişmesi, yetişse de yorgun olacakmış bayağı. Pelkas da sakatlıktan yeni çıktı ilk 11 başlamaz. Berisha/Rossi/Mesut görürüz Sivas maçında.
Mesut ile ilgili temel sıkıntı sisteme uymaması bence. Vitor'un planladığı sistemdeki hiçbir oyuncu profiline uygun değil Mesut. Tam kadro olduğumuzda nasıl 11'lerle çıkacağını çok merak ediyorum...Berisha ile Rossi birbirini tamamlayan da oyuncular okuduğum/gördüğüm kadarıyla. Tabii daha ilk maçtan uyum göstermeleri zor ama cidden merak ediyorum ben de performanslarını.
O konuyu medya da bir hayli kaşıyor hatta Fenerbahçeliler de. Her gelen oyuncu Mesut ile oynamak için sabırsızlanıyorum derken bizim de biraz eleştirileri hafifletmemiz lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki sezona bence fena da başlamadı ama forma o bölge için aslanın ağzında, daha iyisini yapması gerekebilir.
Bizim maç 5'de ama. O da sıkıntı. Muslera kaleci ayrıca, çok sorun olmaz.Muslera ne yapsın?
Ekli dosyayı görüntüle 108877 Ekli dosyayı görüntüle 108878
Ekli dosyayı görüntüle 108879
Bu arada Muslera ile Valencia karşılaşıyor. Galatasaray'da Muslera oynamak zorunda, Valencia belki yedek olarak girer oyuna.
Bizim maçın süresi sıkıntı işte, orası var. Valencia'yı yedekten oyuna sokardık ama muhtemelen yolun yorgunluğu da olacak üzerinde. Muslera da yol yorgunu olacak ama Trabzonspor'un karşısına İsmail Çipe ile çıkacak halleri yok.Bizim maç 5'de ama. O da sıkıntı. Muslera kaleci ayrıca, çok sorun olmaz.
Bence ileri üçlünün ikisi forvet olacaklar Valencia/Rossi/Berisha üçlüsünün ikisi yani. Üçüncü kişi için de biraz daha pasör, oyun kurabilen birini istiyor. Berisha/Valencia/Rossi gibi bir üçlü görmeyiz gibi. Pelkas/Mesut/Irfan üçlüsünden biri olur yani üçüncü yer için. İrfan bence merkezde de kullanılabilir ki Vitor da deneyecek onu tahminim o yönde. Pelkas/Mesut konusunda da hoca bence Pelkas'dan yana kullanır tercihini.Mesut ile ilgili temel sıkıntı sisteme uymaması bence. Vitor'un planladığı sistemdeki hiçbir oyuncu profiline uygun değil Mesut. Tam kadro olduğumuzda nasıl 11'lerle çıkacağını çok merak ediyorum...
Jetlag durumu falan da var bu arada Güney Amerika'dan, Türkiye'ye gelecekler. Goat hiç zahmet etmesin bence Berisha çözer maçı.Bizim maçın süresi sıkıntı işte, orası var. Valencia'yı yedekten oyuna sokardık ama muhtemelen yolun yorgunluğu da olacak üzerinde. Muslera da yol yorgunu olacak ama Trabzonspor'un karşısına İsmail Çipe ile çıkacak halleri yok.
Tam zamanında yaptık transferi, o konuda iyiyiz. Umarım sıkıntı olmaz son maçta, hep bir sıkıntı oluyor çünkü Valencia'ya milli arada.Bence ileri üçlünün ikisi forvet olacaklar Valencia/Rossi/Berisha üçlüsünün ikisi yani. Üçüncü kişi için de biraz daha pasör, oyun kurabilen birini istiyor. Berisha/Valencia/Rossi gibi bir üçlü görmeyiz gibi. Pelkas/Mesut/Irfan üçlüsünden biri olur yani üçüncü yer için. İrfan bence merkezde de kullanılabilir ki Vitor da deneyecek onu tahminim o yönde. Pelkas/Mesut konusunda da hoca bence Pelkas'dan yana kullanır tercihini.
------
Jetlag durumu falan da var bu arada Güney Amerika'dan, Türkiye'ye gelecekler. Goat hiç zahmet etmesin bence Berisha çözer maçı.
GS yedek kaleciyi geçtim as kaleci bile alabilirdi bence. Kalede ciddi problemli bir sezon olabilir onlar için. Muslera tanınmaz durumda yine abuk subuk gol yemiş milli takımda.
Aynen, geniş rotasyonun ekmeğini yeriz bol bol. Rekabet olumlu yansır.Tam zamanında yaptık transferi, o konuda iyiyiz. Umarım sıkıntı olmaz son maçta, hep bir sıkıntı oluyor çünkü Valencia'ya milli arada.
Muslera'yı zorlayacak genç bir kaleci olması lazımdı Galatasaray'da ama yok ve Muslera'ya güveniyorlar, ki Muslera bir sakatlandığı zaman gördüler ne olduğunu, takım gol üstüne gol yedi. Eski formunda da değil, yine gol üstüne gol yiyebilir takım.
* *Bence ileri üçlünün ikisi forvet olacaklar Valencia/Rossi/Berisha üçlüsünün ikisi yani. Üçüncü kişi için de biraz daha pasör, oyun kurabilen birini istiyor. Berisha/Valencia/Rossi gibi bir üçlü görmeyiz gibi. Pelkas/Mesut/Irfan üçlüsünden biri olur yani üçüncü yer için. İrfan bence merkezde de kullanılabilir ki Vitor da deneyecek onu tahminim o yönde. Pelkas/Mesut konusunda da hoca bence Pelkas'dan yana kullanır tercihini.
Sivas diyince aklıma geçen sene bizi kurtaran galibiyeti geliyor Şu sıra kötü SivasAynen, geniş rotasyonun ekmeğini yeriz bol bol. Rekabet olumlu yansır.
Sivas maçı gelsin de bir görelim artık. Zor maç olacak ama o kesin.