Bunu her dediğinde videolu bir veda geliyor. Gökhan Gönül için yazdın, Gökhan Gönül için gelmişti.Çok sade bir veda. Caner de kırılmış belli yazık oldu.
Bunu her dediğinde videolu bir veda geliyor. Gökhan Gönül için yazdın, Gökhan Gönül için gelmişti.Çok sade bir veda. Caner de kırılmış belli yazık oldu.
Yok bu sefer gelmezBunu her dediğinde videolu bir veda geliyor. Gökhan Gönül için yazdın, Gökhan Gönül için gelmişti.
Caner Erkin için gelmeyebilir gerçi ama belki de gelir.Yok bu sefer gelmez
Varmış galiba.Serdar değil de Kim yanlara kayabilir bence eğer gerekirse. Ayak kalitesi iyi olup da üçlünün kenarlarında oynayabilecek altyapıdan bir stoperimiz var ise çok mutlu olurum ama pek ihtimal vermiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 106976
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
------
Ekli dosyayı görüntüle 106977
Ekli dosyayı görüntüle 106978
Emir Ortakaya'dan bir ay önce söz etmiştim.
Pek önemsememiştim açıkçası ama Vitor değerli görüyorsa demek ki önemli bir gelişmeymiş.Emir Ortakaya'dan bir ay önce söz etmiştim.
İki maçın F1 ile çakışması hiç iyi olmadı.Fenerbahçe'nin Eylül ayı maç takvimi:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
İkisini birden izlersin, sorun olmaz. İki sekme aç, iki ekranı küçültüp birleştir, ikisini birden yan yana getir ve ikisini birden izle.İki maçın F1 ile çakışması hiç iyi olmadı.
Televizyondan izlemek varken küçücük ekranı ne yapayım.İkisini birden izlersin, sorun olmaz. İki sekme aç, iki ekranı küçültüp birleştir, ikisini birden yan yana getir ve ikisini birden izle.
Muslera kaliteli bir insan gerçekten. Bir de kötü kaleci olsa sevebilirdik kendisini ama çok şampiyonluk kaybettik onun yüzünden.Diego Rossi'nin Fernando Muslera hakkında sözleri:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları. / @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Diego Rossi'yi kazandırdı takıma, belki şampiyon yaptıracak takımı.Muslera kaliteli bir insan gerçekten. Bir de kötü kaleci olsa sevebilirdik kendisini ama çok şampiyonluk kaybettik onun yüzünden.
Fenerbahçe'yi tabi ki över de ama Türkiye liginin ne kadar kaliteli olduğunu söylememiştir. Bu tarz bir yalan söyleyeceğini düşünmüyorum kaptanımızın.Diego Rossi'nin Fernando Muslera hakkında sözleri:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları. / @Tolstoyevski, @Sherlock, @Maskeli Fedai, @MasacRE, @MEnes, @Polat Şaşmaz, @Felon, @Bully, @S.G.A.T., @Frank Slade, @BesaleT ve diğer Galatasaray taraftarları.
Vefa borcu Gs'ye gelirken Türkiye'yi ve Gs'yi Muslera'ya öven de Fenerli Lugano'yduMuslera kaliteli bir insan gerçekten. Bir de kötü kaleci olsa sevebilirdik kendisini ama çok şampiyonluk kaybettik onun yüzünden.