@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
------
Vay be artık 2004'lüleri bile A takımlarda görmeye başladık. Hakkaten kendimi yaşlanıyor hissetmeye başladım.Ekli dosyayı görüntüle 106976
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
------
Ekli dosyayı görüntüle 106977
Ekli dosyayı görüntüle 106978
A takımda görmüyoruz yalnız, U19'a transfer etmişiz ve Barış Alıcı'dan söz etmiştin, onu direkt Gençlerbirliği'ne göndermişiz U19 transferi için.Vay be artık 2004'lüleri bile A takımlarda görmeye başladık. Hakkaten kendimi yaşlanıyor hissetmeye başladım.
Barış Alıcı başka takımlarda da olmadı. Gençlerbirliği'nde belki bir tık yükseltir kendini.A takımda görmüyoruz yalnız, U19'a transfer etmişiz ve Barış Alıcı'dan söz etmiştin, onu direkt Gençlerbirliği'ne göndermişiz U19 transferi için.
Bireysel yetenekleri olan bir oyuncu ama bir türlü kendini geliştiremedi. Gençlerbirliği kendisi için iyi bir fırsat olacaktır. O fırsatı değerlendirirse eğer, üç büyüklerin dikkatini çeker, olmadı Alanyaspor gibi bir kulübe gidip öyle yükselir. Değişik işler bunlar, ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor.Barış Alıcı başka takımlarda da olmadı. Gençlerbirliği'nde belki bir tık yükseltir kendini.
En son ne zaman gördük ? m.ö @emreemreuA takımda görmüyoruz yalnız, U19'a transfer etmişiz ve Barış Alıcı'dan söz etmiştin, onu direkt Gençlerbirliği'ne göndermişiz U19 transferi için.
Gerek var mıydı?
Bu sefer ben açtım konusunu. Hadi konuda değerlendirelim.
Vitor Pereira için gerek vardı. Stoperler daha hızlı olması gerekiyor onun sisteminde ve Çin'de bildiği bir oyuncu.Gerek var mıydı?
Açmasaydın, ne güzel burada yazıyorduk. Rahatımızı bozuyor adam.Bu sefer ben açtım konusunu. Hadi konuda değerlendirelim.
FB Token aldınnmı @ArafTrScouts ekibinden Ali Can Kutlu'nun Min-jae Kim değerlendirmesi: