Teknik Direktör gelmeden aldığımız için oldu, yönetim transferi yani. Bir de bonservissiz alındı. Hocanın sistemine de uymayınca yollar ayrılıyor.Caulker neden aldığımızı bilen var mı?
Teknik Direktör gelmeden aldığımız için oldu, yönetim transferi yani. Bir de bonservissiz alındı. Hocanın sistemine de uymayınca yollar ayrılıyor.Caulker neden aldığımızı bilen var mı?
Cavani ile idare edeceğiz artık.Bahsettiğim Hee-chan Hwang, Premier Lig'e kiralanmış:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Cavani, PSG'deyken de gündeme gelmiş ve Manchester United'a transfer olmuştu. Cristiano Ronaldo gelince forma şansı azaldı, gelebilir belki. Bonservissiz getirebilmek mesele, bir de çok maaş vermeden takıma katabilmek. Alexis Sanchez de gündemde, bakalım ikisinden biri gelecek mi, göreceğiz.Cavani ile idare edeceğiz artık.
Ben İrlandadan yanayım forvet konusundaCavani, PSG'deyken de gündeme gelmiş ve Manchester United'a transfer olmuştu. Cristiano Ronaldo gelince forma şansı azaldı, gelebilir belki. Bonservissiz getirebilmek mesele, bir de çok maaş vermeden takıma katabilmek. Alexis Sanchez de gündemde, bakalım ikisinden biri gelecek mi, göreceğiz.
Stephen Donnelle anlaşabilirdik 2018- 2019 da @Araf @xdragxx @Dosi @bazingaFenerbahçe U19 takımından Gürkan Başkan, Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicão ile anlaştı. Fenerbahçe, sözleşmeye geri alma maddesi koydurdu. Gürkan Başkan, 2002 doğumlu stoper. Merih Demiral, 2016 yılında Fenerbahçe U19'dan Portekiz Ligi takımlarından Alcanenense'e transfer olmuştu, daha sonra Sporting Lizbon'a transfer olan Merih Demiral, sırayla Alanyaspor, Sassuolo, Juventus ve şimdilerde Atalanta'da kiralık olarak forma giyiyor.
Gürkan Başkan'ın transferiyle ilgili sözleri:
@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bence imkansız. Alexis Sanchez'in son durumunu bilmiyorum. Çok düştüyse olabilir.Cavani, PSG'deyken de gündeme gelmiş ve Manchester United'a transfer olmuştu. Cristiano Ronaldo gelince forma şansı azaldı, gelebilir belki. Bonservissiz getirebilmek mesele, bir de çok maaş vermeden takıma katabilmek. Alexis Sanchez de gündemde, bakalım ikisinden biri gelecek mi, göreceğiz.
Biraz daha yaşlansın şöyle bir, iki üç yıl sonra gelebilir. Gelme gibi bir durumu olacaksa, muhtemelen kronik sakattır.Bence imkansız. Alexis Sanchez'in son durumunu bilmiyorum. Çok düştüyse olabilir.
İrlandada eğitimi iyi teknik direktörlüğü eğitimi Emre oraya gitmeli @ArafBiraz daha yaşlansın şöyle bir, iki üç yıl sonra gelebilir. Gelme gibi bir durumu olacaksa, muhtemelen kronik sakattır.
Victorun en sevdiğim özelliği....Genç bir oyuncunun teknik direktörü hakkında bu güzel sözleri, bu armağan etmesi bu konuda bulunsun. Hatırlarız belki bu sözleri konuya dönüp:
Merih Demiral'ı da oynatmak istemiş zamanında ama Aziz Yıldırım yönetimi izin vermemiş. Belki de geldiği dönemde Merih Demiral'ı parlatacaktı ya da birçok genç ismi parlatacaktı ama yönetim yüzünden mümkün olmadı., yönetimde serbestlik yoktu çünkü çok fazla. Gerçi o dönemlerde ilginç kararlar verebiliyordu, ikinci döneminde bir tık daha olgunlaşmış gibi görünüyor ve yönetim de arkasında durunca kendini daha iyi gösterebiliyor gibi.Victorun en sevdiğim özelliği....
Açıkçası ilk geldiğini öğrendiğimde....Şaka gibi demişdim ama şuanki pozisyonda...Şapkadan tavşan çıkarmak gibi birşey...Merih Demiral'ı da oynatmak istemiş zamanında ama Aziz Yıldırım yönetimi izin vermemiş. Belki de geldiği dönemde Merih Demiral'ı parlatacaktı ya da birçok genç ismi parlatacaktı ama yönetim yüzünden mümkün olmadı., yönetimde serbestlik yoktu çünkü çok fazla. Gerçi o dönemlerde ilginç kararlar verebiliyordu, ikinci döneminde bir tık daha olgunlaşmış gibi görünüyor ve yönetim de arkasında durunca kendini daha iyi gösterebiliyor gibi.
Hak eden isimler seçilmiş hep.Adana Demirspor 0-1 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:
Fenerbahçe 1-0 HJK Helsinki / Maçın Oyuncusu:
Fenerbahçe 2-0 Antalyaspor / Maçın Oyuncusu:
HJK Helsinki 2-5 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu:
Altay 0-2 Fenerbahçe / Maçın Oyuncusu: