Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Semih Şentürk ile uyumlu bir ikili olan Alex, Semih'in 17 golle gol krallığı yaşadığı 2007-2008 sezonunda asistleriyle takım arkadaşının en önemli yardımcısıydı.
Bu değerli bilgiyi paylaştığın için teşekkürler. :A Gol krallığını yedekten girerek ulaştığını da belirtelim. :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
1630181637215.png

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

Semih 205 maç 56 gol
Gole katkısı nasıl hesaplanıyor? @Araf
Transfermarkt verilerine göre hesaplıyorum.

Semih 279 maç 87 gol 52 asist. Yani 139 gole katkı.

279/139=2 maçta 1 gole katkı.

Tabii Semih çoğu maçta sonradan girdiği için dakika bazlı hesapta durumu daha iyidir. Onun için de hepsini en baştan hesaplamak lazım uzun iş. :A
------

Stoper alacağımızı sanmıyorum, uydurma bence. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf

Tabii Semih çoğu maçta sonradan girdiği için dakika bazlı hesapta durumu daha iyidir. Onun için de hepsini en baştan hesaplamak lazım uzun iş. :A
------

O verileri kullandığını biliyorum zaten, o veriler canımız ciğerimiz. :A

Uydurma tabii ki, şu anda Burak Kapacak'a lisans bile çıkaramadık daha. Bir de stoperle mi uğraşacağız? Ali Koç gidip stoperle uğraşıyorsa gidip lisans sorunu halletemden, sıkıntı. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and 12.Adam

------

Hayır,stoperden 11 kuracağız da biz mi bilmiyoruz? :A @Araf

• Güldürdün
Reactions: Araf
Katılmıyorum. Girse de atamazdı ayrıca. Adamda bir forvette olması gereken hiçbir vasıf yok.

Güiza 98 maçta 35 gol 21 asist. Yani 1.7 maçta bir gole katkı.

Samatta 32 maçta 6 gol 0 asist. Yani 5.3 maçta bir gole katkı.

Arada 3 kattan fazla fark var. Alex ile falan açıklanabilecek bir fark değil bu. :A

Bu arada Alex döneminin en efsane forveti diyebileceğimiz PVH bile 1.3 maçta bir gole katkı.

Moussa Sow da mesela 1.7 maçta bir gole katkı.

Olması gereken ideal aralık 2 altı bir değer ve Güiza onu sağlamıştı. Samatta bundan kat kat uzak...
Nobre 1.5 104 maç 55 gol 14 asist
Niang 1.2 33 maç 15 gol 12 asist
Alex 1.08 344 maç 171 gol 145 asist

Niang'ı keşke daha fazla izleyebilseydik FB formasıyla.

Nobre 1.5 104 maç 55 gol 14 asist
Niang 1.2 33 maç 15 gol 12 asist
Alex 1.08 344 maç 171 gol 145 asist

Niang'ı keşke daha fazla izleyebilseydik FB formasıyla.
Niang çok zor bulup çok kolay kaybettiğimiz bir golcüydü. Keşke daha fazla izleyebilseydik gerçekten. :(

3 Temmuz'un kritik etkilerinden biri oldu onu kaybetmek. :(

1630237333177.png

Fenerbahçe'nin Ocak ayında transfer etmek istediği Simon Deli, üç yıllığına Adana Demirspor ile anlaştı. Fenerbahçe ile fazlasıyla anılmıştı adı, Adana Demirspor bu oyuncuyu da almış oldu. En son Haziran ayında Galatasaray ile, bu ay içinde de Trabzonspor ile adı anıldı. Bizim için dönüm noktası olan ise şu, yerine Attila Szalai'yi transfer ettik. Belki de Simın Deli'yi transfer etmiş olsaydık, Attila Szalai'yi transfer etmeyecektik.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Beğendim
Reactions: eskici