Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

• Güldürdün
Reactions: Araf
19-20 Sezonu 11 gol - 12 Asist
18-19 Sezonu 2 gol- 2 Asist
17-18 Sezonu 5 Gol - 2 Asist
Red Bull Salzburg formasıyla performansı iyi ama Bundesliga'da tutunamayan bir isim. Kiralık olarak alırsak belki iş yapar, bilemeyiz. Sörloth gibi kendisini bulabilir. Bonservisiyle alırsak Samatta gibi çıkma riski olur. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Red Bull Salzburg formasıyla performansı iyi ama Bundesliga'da tutunamayan bir isim. Kiralık olarak alırsak belki iş yapar, bilemeyiz. Sörloth gibi kendisini bulabilir. Bonservisiyle alırsak Samatta gibi çıkma riski olur. :A
Eğer samatta gibi çıkarsa @bazinga bana engel koysun. :A Hesabımı kilitlesin.Kimse tanzanyalı kadar çürük çıkamaz, Emenike bile daha iyi.

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf
Güiza'yı gördü bu gözler, Samatta ne ki? Güiza'yı övme derim, arkasında Alex vardı çünkü. :A
Gözbebeğimizin önüne kimi koysan iş yapar eğer ahraz değilse akli melekeleri yerindeyse... Güiza en azından çabalıyordu, bu topu kontrol etmekten aciz. :A Buca maçındaki bedensel engelli taraftar (kendim de engelli olduğumdan) ile olan gol sevinci hâlâ aklımda.

• Beğendim
Gözbebeğimizin önüne kimi koysan iş yapar eğer ahraz değilse akli melekeleri yerindeyse... Güiza en azından çabalıyordu, bu topu kontrol etmekten aciz. :A Buca maçındaki bedensel engelli taraftar (kendim de engelli olduğumdan) ile olan gol sevinci hâlâ aklımda.
Alex'i koy arkaya, Samatta bile pozisyona girerdi. Güiza gerçi pozisyon alma becerisi vardı yine ama bitiriciliği zayıftı. :D

• Beğendim
Alex'i koy arkaya, Samatta bile pozisyona girerdi. Güiza gerçi pozisyon alma becerisi vardı yine ama bitiriciliği zayıftı. :D
Sanmıyorum, ya yanlış yere koşardı,ya ofsayt a düşerdi, kesin absürd bişi yapardı.Alex sonra kaçırdığı her gol için önce küfür eder , sonra da soyunma odasında da gırtlaklardı . :A

• Güldürdün
Sanmıyorum, ya yanlış yere koşardı,ya ofsayt a düşerdi, kesin absürd bişi yapardı.Alex sonra kaçırdığı her gol için önce küfür , sonra da soyunma odasında da gırtlaklardı . :A
Samatta bizi bir utandırsa keşke, olay bitecek. Sonuç olarak Belçika'da şov yapmışlığı var. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Araf and bazinga
Alex'i koy arkaya, Samatta bile pozisyona girerdi.
Katılmıyorum. Girse de atamazdı ayrıca. Adamda bir forvette olması gereken hiçbir vasıf yok.

Güiza 98 maçta 35 gol 21 asist. Yani 1.7 maçta bir gole katkı.

Samatta 32 maçta 6 gol 0 asist. Yani 5.3 maçta bir gole katkı.

Arada 3 kattan fazla fark var. Alex ile falan açıklanabilecek bir fark değil bu. :A

Bu arada Alex döneminin en efsane forveti diyebileceğimiz PVH bile 1.3 maçta bir gole katkı.

Moussa Sow da mesela 1.7 maçta bir gole katkı.

Olması gereken ideal aralık 2 altı bir değer ve Güiza onu sağlamıştı. Samatta bundan kat kat uzak...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Katılmıyorum. Girse de atamazdı ayrıca. Adamda bir forvette olması gereken hiçbir vasıf yok.

Arada 3 kattan fazla fark var. Alex ile falan açıklanabilecek bir fark değil bu. :A

Bu arada Alex döneminin en efsane forveti diyebileceğimiz PVH bile 1.3 maçta bir gole katkı.

Olması gereken ideal aralık 2 altı bir değer ve Güiza onu sağlamıştı. Samatta bundan kat kat uzak...
Açıklıyorum, Samatta'nın menajeriyim. Hepinize tazminat davası açıyorum diyormuşum. Öyle bir savunma şekli yapıyorsunuz ki, sanırsın Samatta'yı savunuyorum. :A Alex bile olsaydı, Samatta pozisyon alma becerisiyle ön plana çıkmadığı için gol atamazdı. Sonradan bunu söylemeye çalışmıştım aslında. Güiza'nın pozisyon alma becerisi vardı hiç değilse, bu sayede pozisyona girip gol atıyordu ya da kaçırıyordu. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga

Semih 205 maç 56 gol
Gole katkısı nasıl hesaplanıyor? @Araf

• Güldürdün