Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Vitor Pereira'nın görmesi iyi olabilirdi, hatta Fenerbahçe'de ilk 11'de oynayabilecek duruma da gelebilirdi ama tek sıkıntı, zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamışız. Bu transferden kasaya girecek para ise, 3.5 milyon euro olacakmış. Ali Koç çok iyi yaptı oyuncuyu alarak ama zorunlu satın alma opsiyonuyla göndermesi çok kötü. Menajeri de zaten Fenerbahçe'ye dönmeyeceğini söylemiş. Bir hata daha yaptı yönetim kısacası ve iyi bir oyuncuya dönüşme potansiyeli olan bir oyuncudan oldu.
3.5 milyon euro da çok iyi gelir bence para ve zaman harcamadığımız bir oyuncu için. Umarım kazanabiliriz o kadar. Bu tip yatırımları daha çok yapmak lazım. Her oyuncudan 10 milyon euro kazanmak şart değil...

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
3.5 milyon euro da çok iyi gelir bence para ve zaman harcamadığımız bir oyuncu için. Umarım kazanabiliriz o kadar. Bu tip yatırımları daha çok yapmak lazım. Her oyuncudan 10 milyon euro kazanmak şart değil...
Şart değil tabii ki ama biz de yararlanabilirdik o oyuncudan, yararlanamadık. En fazla 3.5 milyon euroyu kasamıza koyacağız, o kadar. Oyuncunun satışından pay koydurmuşsak ayrıca, iyi olur. En azından ikinci yarıda daha rahat transfer yapabiliriz, tabii elimizdeki oyuncuları elden çıkarmayı başarabilirsek.

Bence de mesela Berke'yi yeni sözleşmeye ikna etmemiz lazım ona da zaman harcamadık ama ciddi alıcısı olan takip edilen bir oyuncu, satmazsak da Altay sonrası as kalecimiz olur hatta satmamak daha doğru olabilir yabancı sınırlaması varken kalede yerli biri olması şart, Berke ile devam etmeliyiz orada.

Ferdi ile de sözleşme imzalamak lazım. Onun da 2022'de bitiyor. Yönetim her konuda geç kalıyor bu konuda geç kalmasınlar en azından.

Bence de mesela Berke'yi yeni sözleşmeye ikna etmemiz lazım ona da zaman harcamadık ama ciddi alıcısı olan takip edilen bir oyuncu, satmazsak da Altay sonrası as kalecimiz olur hatta satmamak daha doğru olabilir yabancı sınırlaması varken kalede yerli biri olması şart, Berke ile devam etmeliyiz orada.

Ferdi ile de sözleşme imzalamak lazım. Onun da 2022'de bitiyor. Yönetim her konuda geç kalıyor bu konuda geç kalmasınlar en azından.
Acilen yenilemek lazım ikisinin de sözleşmesini.

Berke konusuna kesinlikle katılıyorum. Altay'dan sonra ilk kalecimiz olmalı. Ferdi ile birkaç ay içinde sözleşme imzalamazlarsa kesin uçar gider. Türkiye ile duygusal bağı falan da yok zaten Avrupa'dan gelecek ortalama üstü bir teklifi kaçırmaz. Transfer dönemi biter bitmez bu konuyu masaya yatırmalı yönetim...

Ali Koç'un yaptığı en iyi transferlerden birisi de, Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek oldu ama sözleşme yapmadığı takdirde büyük bir kayıp olacak. İstikrarsız ama iyi oynadığı zamanlarda da iyi iş yapıyor ve daha 20'li yaşların başında. İstikrarlı bir şekilde iyi oynamayı başarırsa eğer, bir de fiziğini geliştirirse, çok iyi katkı sağlar ve bu sadece oyun anlamında değil, aynı zamanda transfer anlamında da söz konusu olabilir. Tabii ki önceliğimiz kaybetmemek olmalı.

ESPN muhabiri Fenerbahçe'nin Diego Rossi'ye ilgisini onaylamış, işte bu çok enteresan çünkü oyuncunun değeri 18 milyon euro. Pelkas satılmış dahi olabilir ama anlamadığım şey Diego Rossi de forvetten ziyade daha çok kanat forvet tipinde bir oyuncuymuş. Pelkas'ı satıp forvet almak yerine Pelkas'dan çok farklı olmayan bir oyuncuyu almak istiyor olmamız garip geldi.

• Beğendim
Reactions: Araf
ESPN muhabiri Fenerbahçe'nin Diego Rossi'ye ilgisini onaylamış, işte bu çok enteresan çünkü oyuncunun değeri 18 milyon euro. Pelkas satılmış dahi olabilir ama anlamadığım şey Diego Rossi de forvetten ziyade daha çok kanat forvet tipinde bir oyuncuymuş. Pelkas'ı satıp forvet almak yerine Pelkas'dan çok farklı olmayan bir oyuncuyu almak istiyor olmamız garip geldi.

Avrupa'ya dönmek için Fenerbahçe'yi basamak olarak kullanacaktır belki ama piyasa değeri çok yüksek. MLS'de oynayıp bu kadar piyasa değeri yapmak da ilginç.

1630347763362.png

Ve işin ilginci sözleşmesi de görünmüyor.

Oyuncu Avrupa'ya gitmek istiyordur büyük liglerden talip çıkmamıştır. Bizim Ozan'la aynı durum olabilir. Golcü özelliği ön planda gibi. Valencia ile görev değişmeli oynayabilirler gibi ön bölgede.

Alabilme ihtimalimiz düşük gibi geldi yine de...

• Beğendim
Oyuncu Avrupa'ya gitmek istiyordur büyük liglerden talip çıkmamıştır. Bizim Ozan'la aynı durum olabilir. Golcü özelliği ön planda gibi. Valencia ile görev değişmeli oynayabilirler gibi ön bölgede.

Alabilme ihtimalimiz düşük gibi geldi yine de...
Evet, Valencia ile değişmeli ve önlü arkalı oynayabilir ancak en uca bence kanattan kırma forvet değil de net bir santrafor gerekiyordu. Neyse vardır bi bildiği...

Bu arada artık bu hamleyle de netleşti bu durum Vitor, Mesut'u istemiyor. Dün Mesut'un yedek olduğunu duyunca oynamak istemediği bilgisi de doğruymuş. Diego Rossi ile Mesut takası mı geliyor yoksa. :A Mesut krizi yaşanacak gibi maalesef.

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam and bazinga
Evet, Valencia ile değişmeli ve önlü arkalı oynayabilir ancak en uca bence kanattan kırma forvet değil de net bir santrafor gerekiyordu. Neyse vardır bi bildiği...

Bu arada artık bu hamleyle de netleşti bu durum Vitor, Mesut'u istemiyor. Dün Mesut'un yedek olduğunu duyunca oynamak istemediği bilgisi de doğruymuş. Diego Rossi ile Mesut takası mı geliyor yoksa. :A Mesut krizi yaşanacak gibi maalesef.
Hayır yaşanmayacak Avrupa maçlarına saklıyor Mesut özil bence
UEFA Avrupa ligi için bekletiyor Mesut’u birde lig 20 takımlı Türkiye kupası 5.Turuda hesaba katarsak @HeisenBerg

• Beğendim
Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Aleksandar Đorđević oldu. Açıklanalı neredeyse bir ay oluyor ama basketboldan epey uzak kaldığımız için bu haberi atladık. Üst üste getirdiğimiz aynı zamanda üçüncü Sırp basketbol koçu oldu. İlk göz ağrımız Željko Obradović, bizi yarı yolda bırakıp NBA'e giden Igor Kokoškov ve yeni başantrenörümüz olan Aleksandar Đorđević.

Yeni hocamızı şöyle bırakalım:

1630355727306.png

Liglerin de 25-26 Eylül'de oynanacak maçlarla başlayacağını belirteyim.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici
Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Aleksandar Đorđević oldu. Açıklanalı neredeyse bir ay oluyor ama basketboldan epey uzak kaldığımız için bu haberi atladık. Üst üste getirdiğimiz aynı zamanda üçüncü Sırp basketbol koçu oldu. İlk göz ağrımız Željko Obradović, bizi yarı yolda bırakıp NBA'e giden Igor Kokoškov ve yeni başantrenörümüz olan Aleksandar Đorđević.

Yeni hocamızı şöyle bırakalım:

Ekli dosyayı görüntüle 108413

Liglerin de 25-26 Eylül'de oynanacak maçlarla başlayacağını belirteyim.

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Bazı anıları zirvede bırakmak lazım.

• Üzücü
Reactions: Araf
Biz zamanında Castillo'yu alırken MLS canımıza okumuştu. FB ligin en değerlisini nasıl bu kadar rahat alıyor şaşırıyorum.

Bu Antwerp sizin rakibiniz değil miydi? Rakibinize çöplerinizi yollayıp onları daha da zayıflatmak da iyi taktikmiş :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf