Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Samatta'nın gidiyor olması muhteşem haber. :Z. İnşallah kiralık değil komple gider.

Halil Dervişoğlu nereden çıktı anlamadım. Serdar Dursun varken gereksiz. İlk 11 oynayabilecek kapasitede bir golcü değil bence.
Kiralık gidecek, satın alma opsiyonuyla birlikte gider umarım. :D

Halil alternatif diye alınıyordur muhtemelen. Serdar Dursun da sakat. Valencia da sakatlanabiliyor. Santraforsuz kalma ihtimalimize karşılık alınıyor sanırım. Tabii Halil'in kanat özelliği de var, kanat olarak da kullanabiliriz, santrafor olarak da. Umarım şaşırtır ve kendisini iyi bir şekilde gösterir.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kiralık gidecek, satın alma opsiyonuyla birlikte gider umarım. :D

Halil alternatif diye alınıyordur muhtemelen. Serdar Dursun da sakat. Valencia da sakatlanabiliyor. Santraforsuz kalma ihtimalimize karşılık alınıyor sanırım. Tabii Halil'in kanat özelliği de var, kanat olarak da kullanabiliriz, santrafor olarak da. Umarım şaşırtır ve kendisini iyi bir şekilde gösterir.
McGuinnes ı alması gerekiyor Fenerbahçe’nin tam sistem takımı Shamrock Rovers

Ferdi kadar potansiyelli değil tamam ama Ferdi ile yaşıt olan bir oyuncu. Fenerbahçe kendisini gösterebilme açısından iyi bir şans olacak. Hem kendisi gibi Hollanda doğumlu olan Ferdi de var. Belki birbirlerini etkiler de, Ferdi bizim milli takımı seçer. Muhtemelen alternatif diye alınıyordur. Genelde kanat oynar ama santrafor da oynayabilir. Santrafor oynayabilecek oyuncu da şart takıma. Halil hem kanat, hem de santrafor oynayabilir. Çok büyük faydası olur mu soru işareti ama en azından iyi bir alternatif olur diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
Yıllık 1.7 m € isteyen adamı alternatif olarak alacaklarını sanmıyorum.

Ali Koç'un programı iyi sardı. Bir açtım, programdaki sorular ve Ali Koç'un cevapları ilgi çekici, aynı zamanda etkileyici. Diksiyon ve hitabet gücü yüksek olduğu için bunun olması doğal. Aynı zamanda biraz da dobra dobra bir program. Bir programda en önemli şey de bu, dobralık. :)

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Ali Koç'un programı iyi sardı. Bir açtım, programdaki sorular ve Ali Koç'un cevapları ilgi çekici, aynı zamanda etkileyici. Diksiyon ve hitabet gücü yüksek olduğu için bunun olması doğal. Aynı zamanda biraz da dobra dobra bir program. Bir programda en önemli şey de bu, dobralık. :)
Kendini izletiyor ya o konuda iyi Ali Koç.

Halil'i biz alsaydık iyiydi ya hem yerli hem sevdiğim tarzda forvetti. Neyse umarım daha iyisini alabiliriz kalan sürede.
------

Samatta gitti, Zanka ve Perotti ile feshedildi.

Sinan, Caner ve Caulker'ı Türk takımlarına veririz.

Dirar ile Lemos sıkıntı onlara talip çıkacağını sanmıyorum. Feshederiz belki onlarla da.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Araf
Kendini izletiyor ya o konuda iyi Ali Koç.

Halil'i biz alsaydık iyiydi ya hem yerli hem sevdiğim tarzda forvetti. Neyse umarım daha iyisini alabiliriz kalan sürede.
------

Samatta gitti, Zanka ve Perotti ile feshedildi.

Sinan, Caner ve Caulker'ı Türk takımlarına veririz.

Dirar ile Lemos sıkıntı onlara talip çıkacağını sanmıyorum. Feshederiz belki onlarla da.
Dirar'ı da Kasımpaşa istiyor diye duydum ama resmi açıklama gelmeden inanmam. :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Bu yaz ilk kez Istanbul'a gittim 1-2 gün de olsa, fazla gezemedim ama Stadyum'u gördüm kapisindan @Araf :A

• Güldürdün
Ben İrlandada o kızla aynı kattaydım o da fanatikti

iyi bomba patlatmamissin. :A

Kadıköy'e gitmiş bak bir de, hadi yine iyisin. Keşke stadyuma girme imkanın olsaydı. El emeği, göz nuru bir yapıt görmüş olurdun. :A

Dügün telasindan hic bir yeri gezemedim ki. Dolmusun icinden gördüm zaten stadyumu. Dogus yazisi vardi, ha tabi birde Fenerbahce Bogasi ve Alex de Souza Heykeli'nin yanindan da gectim. :D

• Güldürdün
Dügün telasindan hic bir yeri gezemedim ki. Dolmusun icinden gördüm zaten stadyumu. Dogus yazisi vardi, ha tabi birde Fenerbahce Bogasi ve Alex de Souza Heykeli'nin yanindan da gectim. :D
Alex De Souza'nın heykelinin önünde fotoğraf çektirmek iyi olurdu ama işte düğün telaşıyla kaçırdın. Gelecek yıl gittiğinde özel olarak gidip çektirirsin fotoğrafını, stadyumu da gezersin. :A