HeisenBerg
Favori Üye
Eee o 4-1'i bizi ezerek mi yaptılar?Aynen evde 1-0 deplasmanda 4-1 ne güzel tokatlamış
Tamam Ivan Bebek katletti de adil hakem olsa turu geçeceğimizin garantisi yoktu.
Eee o 4-1'i bizi ezerek mi yaptılar?Aynen evde 1-0 deplasmanda 4-1 ne güzel tokatlamış
Tamam Ivan Bebek katletti de adil hakem olsa turu geçeceğimizin garantisi yoktu.
Trabzon'un 1.5-2 milyon verdiği ortamda Fenerbahçe'nin 1-2 futbolcuya bu paraları vermesi oldukça doğal.https://twitter.com/x/status/1402620147483959298
Şu sözleşmeyi yapan adam dün kendine ekonomik yönden 8 puan verdi. Yazık verilen şu paralara.
Ya tabii ki verebilir ama bonservis verdiğin bir oyuncuya imza parası vermek nedir?Trabzon'un 1.5-2 milyon verdiği ortamda Fenerbahçe'nin 1-2 futbolcuya bu paraları vermesi oldukça doğal.
O dönem Elif'ten iyi para almıştık. 2 senede en az 1 şampiyonluk alsak bunlar konuşulmayacaktı çünkü Gustavo başrollerden bir tanesi olacaktıYa tabii ki verebilir ama bonservis verdiğin bir oyuncuya imza parası vermek nedir?
Neden acaba?Başında Ersun Hoca yok mu?Euro 2020 yaklaşıyor ve içimde gram heyecan yokMilli duyguları düşük biri de değilim normalde ama konu milli takım olunca nedense beni pek çekmiyor
Ah şimdi Fenerbahçe'nin bir derbisi olsa maç saati gelmezdi. Özledik şaka maka sjkgkskj
Bilmiyorum. En fazla çeyrek final yaparız aman hissi var büyük ihtimalleNeden acaba?Başında Ersun Hoca yok mu?
İkinci cümlen fazlasıyla devrikBilmiyorum. En fazla çeyrek final yaparız aman hissi var büyük ihtimalle
Yoo 10 numara cümle...İkinci cümlen fazlasıyla devrikYorumunu paramparça etmişsin
En fazla çeyrek final yaparız amaaaan hissiAman hissi ne oluyor?
Oradan öteye geçemez miyiz?En fazla çeyrek final yaparız amaaaan hissi
Oraya bile geçemeyiz.Oradan öteye geçemez miyiz?
Hainler birer birer ortaya çıkıyor... 🇹🇷🇹🇷🇹🇷Euro 2020 yaklaşıyor ve içimde gram heyecan yokMilli duyguları düşük biri de değilim normalde ama konu milli takım olunca nedense beni pek çekmiyor
Ah şimdi Fenerbahçe'nin bir derbisi olsa maç saati gelmezdi. Özledik şaka maka sjkgkskj
İmza. Uğurcan hata yapsa da keyiflensek.Euro 2020 yaklaşıyor ve içimde gram heyecan yokMilli duyguları düşük biri de değilim normalde ama konu milli takım olunca nedense beni pek çekmiyor
Trollse komik değil, troll değilse de komik değil.İmza. Uğurcan hata yapsa da keyiflensek.
Yok troll değil. Altay'ın fotoğrafına bile tahammül edemeyen bir kitle var. Paylaşılan beş futbolcu var bir gönderide işte turnuvaya hazırız cart curt twiti altında Trabzonlular Altay'a demediğini bırakmamış. Bu güruh mutlu olmasın ben mutlu olurum.Trollse komik değil, troll değilse de komik değil.
Peki bu olayın sorumlusu Trabzonlular mı yoksa gereksiz bir şekilde sırf oynadığı takımdan dolayı milli takımın 3. kalecisini ön plana çıkartmaya çalışan kişiler mi?Yok troll değil. Altay'ın fotoğrafına bile tahammül edemeyen bir kitle var. Paylaşılan beş futbolcu var bir gönderide işte turnuvaya hazırız cart curt twiti altında Trabzonlular Altay'a demediğini bırakmamış. Bu güruh mutlu olmasın ben mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?