Yok da yargıtay da onaylar sonuç olarak.@xdragxx Yargıtay'dan onay gelmedi hâlâ di mi?
10 yılın maddi kaybı nerde?Yok da yargıtay da onaylar sonuç olarak.
Uğraşırız almaya ama zor.10 yılın maddi kaybı nerde?
Zoru başarırız, imkansız zaman alır.Uğraşırız almaya ama zor.
Ben pek bilemedim16 Haziran'da imzaya geliyor. Çocukluğumda beni Liverpool sempatizanı yapan takımın başındaki isimdi. Çok severim, umarım başarılı olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 103400
Benitez'e burun kıvıracak lüksümüz yok bence. İş yapar.Ben pek bilemedim
Bizim lig masada oynandığı için Başkan değişebilir aday çıktı karşısına Eyüp Yeşilyurt @HeisenBerg @xdragxxBenitez'e burun kıvıracak lüksümüz yok bence. İş yapar.
100 oy bile alamaz o.Bizim lig masada oynandığı için Başkan değişebilir aday çıktı karşısına Eyüp Yeşilyurt @HeisenBerg @xdragxx
Yok görsellerden buldumSen mi yaptın?
Ne yazdın da çıktı?Yok görsellerden buldum
Rafa Beniztez George CostanzaNe yazdın da çıktı?
Beğenmediğimiz adam Tottenham yaptı harika kulübüzFonseca da Tottenham yaptı. Çember daralıyor. Marco Silva'ya saçma laflar ediliyor bence. Yunanistan'da başarılı olan adam burada da olmaya çok müsait. Everton performansına bakılarak çöp çekmemek lazım. Fitim Marco Silva'ya.
Öyle de Tottenham taraftarı bayağı tepkili, istemiyorlar Fonseca'yı. Fonseca ahım şahım bir adam değil ya. Onun Braga takımını bizim Vitor tokatlamıştı hakemle üst tura çıktılar.Beğenmediğimiz adam Tottenham yaptı harika kulübüz
Aynen evde 1-0 deplasmanda 4-1 ne güzel tokatlamışÖyle de Tottenham taraftarı bayağı tepkili, istemiyorlar Fonseca'yı. Fonseca ahım şahım bir adam değil ya. Onun Braga takımını bizim Vitor tokatlamıştı hakemle üst tura çıktılar.