Şenol hoca sen misin?Peki bu olayın sorumlusu Trabzonlular mı yoksa gereksiz bir şekilde sırf oynadığı takımdan dolayı milli takımın 3. kalecisini ön plana çıkartmaya çalışan kişiler mi?
Şenol hoca sen misin?Peki bu olayın sorumlusu Trabzonlular mı yoksa gereksiz bir şekilde sırf oynadığı takımdan dolayı milli takımın 3. kalecisini ön plana çıkartmaya çalışan kişiler mi?
Aynısını Uğurcan için yapmıyorlar mı yani?Yok troll değil. Altay'ın fotoğrafına bile tahammül edemeyen bir kitle var. Paylaşılan beş futbolcu var bir gönderide işte turnuvaya hazırız cart curt twiti altında Trabzonlular Altay'a demediğini bırakmamış. Bu güruh mutlu olmasın ben mutlu olurum.
Yok. Sadece milli takımın işlenişi bilen ve Şenol hocayı tanıyan birisiyim.Şenol hoca sen misin?
Demek telefon üzerinden sana kimin 2. kaleci olduğunu kimin 3.kaleci olduğunu falan söylüyorYok. Sadece milli takımın işlenişi bilen ve Şenol hocayı tanıyan birisiyim.
Milli takımın kaleci sıralamasını son 3 hazırlık maçıyla anlayabilirsin.Demek telefon üzerinden sana kimin 2. kaleci olduğunu kimin 3.kaleci olduğunu falan söylüyor
Uğurcan 1-2 kötü maç çıkarsın kaleyi Altay alır adama 3.kaleci diyorsun
İmdatttt kimlerin arasında kaldım ben. Bir tane aklı başında yorum yapan adam yok mu şurada imdattt bu ne ahahahahaMilli takımın kaleci sıralamasını son 3 hazırlık maçıyla anlayabilirsin.
Altay üçüncü kaleci değil. Çağrılan üç kaleci arasında da en iyi sezonu geçirmiş kaleci. GS maçında elinden topu kaçıran Uğurcan'a laf bile edemediniz değeri düşmesin de Altay sivrilmesin diye. Öyle birçok hata yaptı zaten hele sezon başı dökülüyordu. Altay'ın aradaki farkı kapatmasına oldukça üzülüyorsunuz ama daha çok üzecek o sizi. Uğurcan'ın üzerine yüklediği baskı bile yeter, hele bir hata yapsın da bakalım noluyor.Peki bu olayın sorumlusu Trabzonlular mı yoksa gereksiz bir şekilde sırf oynadığı takımdan dolayı milli takımın 3. kalecisini ön plana çıkartmaya çalışan kişiler mi?
Olmadığı halde sevmediğinden Altay'a üçüncü kaleci diyeni de engelle samimisin diyeyim.@HeisenBerg abi engelledim seni, turnuva bitince kaldırırım engeli. Haberin olsun.
Uğurcan'ın yerine mi?
Umut Meraş'dan kötü savunmacı değil. En azından orta keserdi ah ah.
Bu oynasa bir tane daha yemiştik
Karakterini sevmem ama Umut Meraş'tan 10 gömlek üstün. Sahada olsaydı ilk 2 golü yemezdik
Umut Meraş'dan kötü oynamazdı valla pek Canerci değilimdir ben ama daha kötü oynamazdı.Bu oynasa bir tane daha yemiştik
Yok 1 az olmuş +3 gol yaz.Bu oynasa bir tane daha yemiştik
Canere defansif anlamda hiçbir zaman güvenmem. Bence yanlış mevkide oynuyor. Rıdvan defansif anlamda iyi umarım Gallere karşı o oynarUmut Meraş'dan kötü oynamazdı valla pek Canerci değilimdir ben ama daha kötü oynamazdı.
Mevkisi sol bek geriden fena çıkmıyor.Sol açıkta bu etkiyi pek yapamaz.Canere defansif anlamda hiçbir zaman güvenmem. Bence yanlış mevkide oynuyor
Bence bu adamı gençken sol kanata alıştırması lazımdı veya 3lü defansta iş yapar benceMevkisi sol bek geriden fena çıkmıyor.Sol açıkta bu etkiyi pek yapamaz.