Fenerbahçe 0-2 Konyaspor | STSL 20-21 Sezonu - 8.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere Biter

Oy: 0 0.0%
  • Konyaspor Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Erol Bulut'u eleştirince de niye eleştirdi diyorlar işte bu yüzden eleştiriyorum.
Futbol bilgisi yüksek olmayan bir adam Erol Bulut. Anadolu takımıyla her sıçrayış yapan hocaya iyi hoca gözüyle baktığımız sürece bizden bir halt olmaz.
Adam bana 2 aydır göze hoş gelen futbolu toplasan 90 dakika izletmedi. Caner sezon başında sakat olsa 7-10 puan arası bir puanı anca alırdık. Fizik olarak güçlü her takım Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alabilir yüksek bir ihtimalle.
Emre'nin alttan alta hoca bakması lazım çünkü bu hoca daha da kötü sonuçlar aldırır. Ama Ali ve Emre sevgilileri Erol'a dokunurlar mı sanmam. Şöyle kritik bir sezonda acemi adamı hoca diye başımıza getirdiler. Ya bir şeyler yapın ya da bu Erol sezon sonu hem Emre hem Ali Koç bırakmaz bu kulüpte.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Teknik direktör olmuş olan Fenerin evlatları hep Fener’e çelme takmıştır oldum olası. Ama bizimkiler mesela bize hiç zorluk çıkarmazlar sağolsunlar. :A @Maskeli Fedai @Sherlock
Beyler gülmeyin, bizi de yok edecekler. :A
Gelirken yanımızda teyzelerimizi de getirdik...

Yzfl-MOf0yYESX4XrWuHK2qrJPwLsDPCKBdGfuDOfhecfVBB2i50OPzucR0L9ToTveQF5IKOUnSd5P6ltzu2phLl2ByRChB8pggX=w320-h262

Erol Bulut'u eleştirince de niye eleştirdi diyorlar işte bu yüzden eleştiriyorum.
Futbol bilgisi yüksek olmayan bir adam Erol Bulut. Anadolu takımıyla her sıçrayış yapan hocaya iyi hoca gözüyle baktığımız sürece bizden bir halt olmaz.
Adam bana 2 aydır göze hoş gelen futbolu toplasan 90 dakika izletmedi. Caner sezon başında sakat olsa 7-10 puan arası bir puanı anca alırdık. Fizik olarak güçlü her takım Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alabilir yüksek bir ihtimalle.
Emre'nin alttan alta hoca bakması lazım çünkü bu hoca daha da kötü sonuçlar aldırır. Ama Ali ve Emre sevgilileri Erol'a dokunurlar mı sanmam. Şöyle kritik bir sezonda acemi adamı hoca diye başımıza getirdiler. Ya bir şeyler yapın ya da bu Erol sezon sonu hem Emre hem Ali Koç bırakmaz bu kulüpte.
Erol Bulut kendisine karışılmasını izin verir mi?

maçta kural hatası elden asist olsa gol iptaldi
pozisyonda pas atarsa gol atarsa gökhana verdi gökhan ortaladı pelkas attı bu golün sayılmaması kural hatası @Dosi @Gerekli24

• Beğendim
Reactions: Dosi
Geçen hafta ile alakası olmayan,yorgun ve sıkıntılı bir takım gözlemledim.

Atamayana atarlar kuralı geçerli oldu; Pelkasın iptal edişen golü akıl doluydu; gol iptal olmasaydı eminim şuan farklı konular konuşuyorduk.
Erol Hoca ile Valencia arasında farklı bir husumet var bence...Ersun Hocann Tolga Ciğerci takıntısı gibi...

Erken vakit yenilgi almamız iyi oldu...yenilgisiz tek takım(Alanya dahil) baskısı daha yıpratırdı...Milli takım arası olması iyi oldu.

Çok kafaya taktığım bir sonuç değil..önemli olan devamlılığı olmasın.

Valenci bir çöp...... Thiam bir daha kadro göremez... Samatta yada klübe yolları gözükür.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg