Birisi Erol'a oyuna forvet sokarak gol atılmayacağını öğretsin. Geçen hafta Sosa ve Pelkas'ı çıkarttı maçı sondaki penaltı kurtardı ama bu hafta Pelkas'ı çıkartınca Konya cezayı kesti. Adam baya baya şu kadroyu şampiyon yapamayacak.
Beşiktaşlılar da öyle özellikle Rıza Çalımbay hangi takımda olursa puan kaybettirir Beşiktaş'a Konya zorlar ama yenemez diyordum. @xdragxx garip sonuçlar devam ediyor bu hafta garipTeknik direktör olmuş olan Fenerin evlatları hep Fener’e çelme takmıştır oldum olası. Ama bizimkiler mesela bize hiç zorluk çıkarmazlar sağolsunlar. @Maskeli Fedai @Sherlock
AHAHAHAHAHA
Beyler gülmeyin, bizi de yok edecekler.Teknik direktör olmuş olan Fenerin evlatları hep Fener’e çelme takmıştır oldum olası. Ama bizimkiler mesela bize hiç zorluk çıkarmazlar sağolsunlar. @Maskeli Fedai @Sherlock
Sevinip dalga geçip gülmeyin size de oluyor yenin ondan sonra gülünBeyler gülmeyin, bizi de yok edecekler.
Manchester United’ı yenilmeyecektlYazmaz olaydım
Kim Konya Beşiktaş maçında dalga geçtiSevinip dalga geçip gülmeyin size de oluyor yenin ondan sonra gülün
Genelde sonra oynayan sevinip güler sonra o da kaybederKim Konya Beşiktaş maçında dalga geçti
Alternatif çok yeter ki hocanın planı olsun bu yenilgi bence Fenerbahçe'ye ders oldu çünkü çok havaya girenler de vardı. İlerideki bir yenilgi daha kötü etki yapabilirdiBu sezon izlediğim en kötü devreyi oynadık. Hele golü yedikten sonra takım darmadağın oldu.
Kaliteli orta saha eksikliği hissedildi. İyi bir Sosa'ya ve kulübede de iyi bir Mert Hakan'a ihtiyacımız var gözüküyor.
Hücum organizasyonlarında da Caner ve Gökhan dışında alternatifler geliştirmemiz şart. Yoksa ikisi formsuz olunca işimiz kötü.
O attığımız gol sayılsa ne olurduBu sezon izlediğim en kötü devreyi oynadık. Hele golü yedikten sonra takım darmadağın oldu.
Kaliteli orta saha eksikliği hissedildi. İyi bir Sosa'ya ve kulübede de iyi bir Mert Hakan'a ihtiyacımız var gözüküyor.
Hücum organizasyonlarında da Caner ve Gökhan dışında alternatifler geliştirmemiz şart. Yoksa ikisi formsuz olunca işimiz kötü.
Galatasaray’ın Erzurum’a atılan golün iptalini talep ediyorumAlternatif çok yeter ki hocanın planı olsun bu yenilgi bence Fenerbahçe'ye ders oldu çünkü çok havaya girenler de vardı. İlerideki bir yenilgi daha kötü etki yapabilirdi
Mert Hakan'ı 18 kişilik kadroya bile yazmam, klasik Anadolu topçusundan farklı değil. Sosa da yanlış hamleydi, sezonu mecburen Ozan-Gustavo ikilisiyle bir şekilde götürmemiz lazım.Bu sezon izlediğim en kötü devreyi oynadık. Hele golü yedikten sonra takım darmadağın oldu.
O iptal edilen gol sayılsa ne olurduAlternatif çok yeter ki hocanın planı olsun bu yenilgi bence Fenerbahçe'ye ders oldu çünkü çok havaya girenler de vardı. İlerideki bir yenilgi daha kötü etki yapabilirdi
Yanlış hamle Sosa olmayınca orta sahayı geçemedinMert Hakan'ı 18 kişilik kadroya bile yazmam, klasik Anadolu topçusundan farklı değil. Sosa da yanlış hamleydi, sezonu mecburen Ozan-Gustavo ikilisiyle bir şekilde götürmemiz lazım.
Bizim asıl eksiğimiz sağ kanatta. Valencia baskıyı kaldıramıyor belli, Sinan Gümüş'e de güvenmiyorum. Devre arasında bir sağ kanat almamız lazım orası kesin. Pelkas ve Samatta/Cisse skor yapar ama kanatta hala sıkıntımız var.