Fenerbahçe 0-2 Konyaspor | STSL 20-21 Sezonu - 8.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Berabere Biter

Oy: 0 0.0%
  • Konyaspor Kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .
Birisi Erol'a oyuna forvet sokarak gol atılmayacağını öğretsin. Geçen hafta Sosa ve Pelkas'ı çıkarttı maçı sondaki penaltı kurtardı ama bu hafta Pelkas'ı çıkartınca Konya cezayı kesti. Adam baya baya şu kadroyu şampiyon yapamayacak.

Teknik direktör olmuş olan Fenerin evlatları hep Fener’e çelme takmıştır oldum olası. Ama bizimkiler mesela bize hiç zorluk çıkarmazlar sağolsunlar. :A @Maskeli Fedai @Sherlock
Beşiktaşlılar da öyle özellikle Rıza Çalımbay hangi takımda olursa puan kaybettirir Beşiktaş'a :A Konya zorlar ama yenemez diyordum. @xdragxx garip sonuçlar devam ediyor :A bu hafta garip

Erol Bulut'u eleştirince de niye eleştirdi diyorlar işte bu yüzden eleştiriyorum.
Futbol bilgisi yüksek olmayan bir adam Erol Bulut. Anadolu takımıyla her sıçrayış yapan hocaya iyi hoca gözüyle baktığımız sürece bizden bir halt olmaz.
Adam bana 2 aydır göze hoş gelen futbolu toplasan 90 dakika izletmedi. Caner sezon başında sakat olsa 7-10 puan arası bir puanı anca alırdık. Fizik olarak güçlü her takım Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alabilir yüksek bir ihtimalle.
Emre'nin alttan alta hoca bakması lazım çünkü bu hoca daha da kötü sonuçlar aldırır. Ama Ali ve Emre sevgilileri Erol'a dokunurlar mı sanmam. Şöyle kritik bir sezonda acemi adamı hoca diye başımıza getirdiler. Ya bir şeyler yapın ya da bu Erol sezon sonu hem Emre hem Ali Koç bırakmaz bu kulüpte.

Bu sezon izlediğim en kötü devreyi oynadık. Hele golü yedikten sonra takım darmadağın oldu.

Kaliteli orta saha eksikliği hissedildi. İyi bir Sosa'ya ve kulübede de iyi bir Mert Hakan'a ihtiyacımız var gözüküyor.

Hücum organizasyonlarında da Caner ve Gökhan dışında alternatifler geliştirmemiz şart. Yoksa ikisi formsuz olunca işimiz kötü.

Bu sezon izlediğim en kötü devreyi oynadık. Hele golü yedikten sonra takım darmadağın oldu.

Kaliteli orta saha eksikliği hissedildi. İyi bir Sosa'ya ve kulübede de iyi bir Mert Hakan'a ihtiyacımız var gözüküyor.

Hücum organizasyonlarında da Caner ve Gökhan dışında alternatifler geliştirmemiz şart. Yoksa ikisi formsuz olunca işimiz kötü.
Alternatif çok yeter ki hocanın planı olsun bu yenilgi bence Fenerbahçe'ye ders oldu çünkü çok havaya girenler de vardı. İlerideki bir yenilgi daha kötü etki yapabilirdi

O attığımız gol sayılsa ne olurdu

Mert Hakan'ı 18 kişilik kadroya bile yazmam, klasik Anadolu topçusundan farklı değil. Sosa da yanlış hamleydi, sezonu mecburen Ozan-Gustavo ikilisiyle bir şekilde götürmemiz lazım.

Bizim asıl eksiğimiz sağ kanatta. Valencia baskıyı kaldıramıyor belli, Sinan Gümüş'e de güvenmiyorum. Devre arasında bir sağ kanat almamız lazım orası kesin. Pelkas ve Samatta/Cisse skor yapar ama kanatta hala sıkıntımız var.

• Beğendim
Reactions: bazinga
Mert Hakan'ı 18 kişilik kadroya bile yazmam, klasik Anadolu topçusundan farklı değil. Sosa da yanlış hamleydi, sezonu mecburen Ozan-Gustavo ikilisiyle bir şekilde götürmemiz lazım.

Bizim asıl eksiğimiz sağ kanatta. Valencia baskıyı kaldıramıyor belli, Sinan Gümüş'e de güvenmiyorum. Devre arasında bir sağ kanat almamız lazım orası kesin. Pelkas ve Samatta/Cisse skor yapar ama kanatta hala sıkıntımız var.
Yanlış hamle Sosa olmayınca orta sahayı geçemedin :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and bazinga