Damien Duff
Süper Favori Üye
Erol Bulut'u eleştirince de niye eleştirdi diyorlar işte bu yüzden eleştiriyorum.
Futbol bilgisi yüksek olmayan bir adam Erol Bulut. Anadolu takımıyla her sıçrayış yapan hocaya iyi hoca gözüyle baktığımız sürece bizden bir halt olmaz.
Adam bana 2 aydır göze hoş gelen futbolu toplasan 90 dakika izletmedi. Caner sezon başında sakat olsa 7-10 puan arası bir puanı anca alırdık. Fizik olarak güçlü her takım Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alabilir yüksek bir ihtimalle.
Emre'nin alttan alta hoca bakması lazım çünkü bu hoca daha da kötü sonuçlar aldırır. Ama Ali ve Emre sevgilileri Erol'a dokunurlar mı sanmam. Şöyle kritik bir sezonda acemi adamı hoca diye başımıza getirdiler. Ya bir şeyler yapın ya da bu Erol sezon sonu hem Emre hem Ali Koç bırakmaz bu kulüpte.
Erol'dan iyidir
AHAHAHAHAHA![]()
Teknik direktör olmuş olan Fenerin evlatları hep Fener’e çelme takmıştır oldum olası. Ama bizimkiler mesela bize hiç zorluk çıkarmazlar sağolsunlar.@Maskeli Fedai @Sherlock
Gelirken yanımızda teyzelerimizi de getirdik...Beyler gülmeyin, bizi de yok edecekler.![]()
Erol Bulut neyli ekmek yemeyi seviyordur sence ya da tuz yerine neyi tercih eder
Gereksiz edebiyat yapma yapma
Tartışmalı bir pozisyonO iptal edilen gol sayılsa ne olurdu
gri pozisyon varın devreye girmemesi lazımTartışmalı bir pozisyon
Erol Bulut kendisine karışılmasını izin verir mi?Erol Bulut'u eleştirince de niye eleştirdi diyorlar işte bu yüzden eleştiriyorum.
Futbol bilgisi yüksek olmayan bir adam Erol Bulut. Anadolu takımıyla her sıçrayış yapan hocaya iyi hoca gözüyle baktığımız sürece bizden bir halt olmaz.
Adam bana 2 aydır göze hoş gelen futbolu toplasan 90 dakika izletmedi. Caner sezon başında sakat olsa 7-10 puan arası bir puanı anca alırdık. Fizik olarak güçlü her takım Fenerbahçe'den puan ya da puanlar alabilir yüksek bir ihtimalle.
Emre'nin alttan alta hoca bakması lazım çünkü bu hoca daha da kötü sonuçlar aldırır. Ama Ali ve Emre sevgilileri Erol'a dokunurlar mı sanmam. Şöyle kritik bir sezonda acemi adamı hoca diye başımıza getirdiler. Ya bir şeyler yapın ya da bu Erol sezon sonu hem Emre hem Ali Koç bırakmaz bu kulüpte.
Elini masaya vurabilen bir tipmiş o yüzden izin vermez gibi duruyorErol Bulut kendisine karışılmasını izin verir mi?
Bence deElini masaya vurabilen bir tipmiş o yüzden izin vermez gibi duruyor![]()
Adam askeriyeye teyzeleri sokmuş, halay çekiyor.Gelirken yanımızda teyzelerimizi de getirdik...
![]()
Bizde ortam böyle Şerlok beyciğimAdam askeriyeye teyzeleri sokmuş, halay çekiyor.@Maskeli Fedai
Bu kadroyu Mart'ta şampiyon yapar.Erol'dan iyidirGelse niye geldi demem en azından futbol bilgisi yüksek
![]()
Kural hatası yaygarası çıktığına göre Fenerbahçe için lig şimdi başladı.maçta kural hatası elden asist olsa gol iptaldi
pozisyonda pas atarsa gol atarsa gökhana verdi gökhan ortaladı pelkas attı bu golün sayılmaması kural hatası @Dosi @Gerekli24
"dirsekle omuz arası formanın kol uzunluğuyla ölçülebilecek. Top forma hizasına çarparsa omuz olarak, altına çarparsa el olarak kabu edilecek." gri pozisyondu bizimki.Kural hatası yaygarası çıktığına göre Fenerbahçe için lig şimdi başladı.
Hakem döner gibi kesti kural hatası yaptıfener kazanır