Senden bir şey çekmedim sadece kendi queen listemi sundum.Aserat niye benden kopya çekti? 😱
Senden bir şey çekmedim sadece kendi queen listemi sundum.Aserat niye benden kopya çekti? 😱
Ozaman senle kafa yapımız aynıymışSenden bir şey çekmedim sadece kendi queen listemi sundum.
bu ecünnüyü paylaşıcağına SİNAN VEYA YAĞIZI paylaşta gece gece gönlümüz açılsınPis pis oyunlar cevirirken ne ka tatli oluyor Ece bir de @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi yi düsünsenize ayni durumda ;üçünün fotolarini koymuyorum uykunuz kacmasin @destere @Harunnn60 @cookies @MasacRE- @gözlemci @eskici @S.G.A.T. @Ahmed @serhatt @Thequeer @xBUGRAx @Aserat @kerem Ekli dosyayı görüntüle 58866 Ekli dosyayı görüntüle 58867 Ekli dosyayı görüntüle 58868
Parali olunca kocasini parlak ; kredi kartlari gidince yasli ve göbekli görüyorduEfendim?
Kiz edebinle otur saat gecenin 12 si.ssbu ecünnüyü paylaşıcağına SİNAN VEYA YAĞIZI paylaşta gece gece gönlümüz açılsın
Al birini vur ötekineOzaman senle kafa yapımız aynıymış
Parali olunca kocasini parlak ; kredi kartlari gidince yasli ve göbekli görüyordu
benim için farketmez,edepsizliğin saati olmaz paylaş senKiz edebinle otur saat gecenin 12 si.ss
Bu haftaQueen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Sizin listeniz nasil kiz @Ahmed @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @Aserat @destere @xBUGRAx ))
sonunda ya şiştim hakikaten bi adım atıldı sonunda
Hazan tokat atınca yine konu uzar sandım ama o da sonra öpünce aynen böyle tam göbek atacaktım.sonunda ya şiştim hakikaten bi adım atıldı sonunda
ilk bölümden 😱Bu hafta
- Kudret - Avlu
- Esma Sultan
- Queen Merve
- Fazo
ECE mevzusuda uzamaz daha fazlaHazan tokat atınca yine konu uzar sandım ama o da sonra öpünce aynen böyle tam göbek atacaktım.
Tek Ecenin bebeği kaldı uzatılan, gerçeklerin olduğu mektupu da Fazo duydu zaten o bulur kesin evden.
İzlemedin mi sen Avluyu? O haraketler o Queen tarzı, haraketleri direkt zirveye oynadı.ilk bölümden 😱
artık merve bu hafta da öğrenip harekete geçmezse 5.sıraya düşecek bendeİzlemedin mi sen Avluyu? O haraketler o Queen tarzı, haraketleri direkt zirveye oynadı.
Ama Queen listesi her hafta güncel oluyor, gelecek hafta Merve zirveye oynar yeniden. Bölüm şahane geliyor.
Nasıl duymadın 😱
Paskalya bayramı işte, avrupada kutlanıyor ya Yumurtalar boyanıyor falan
Aaa biz köy de yumurtaları boyar poşete koyar tavuğun altına bırakırdık yanı hangi renge boyuyorsak civciv o renkte çıkardı yumartadan @kerem
Nasıl yani, şimdi renk renk civciviniz mi var? 😱
Eskiden vardı hangi renke yaparsak öyle çıkardı O geldi aklımaNasıl yani, şimdi renk renk civciviniz mi var? 😱
Hristiyanların bayramı, insan hiçmi duymaz cahilEskiden vardı hangi renke yaparsak öyle çıkardı O geldi aklıma
Ama siz başka amaçla kullanıyorsunuzdur tabi