Senden bir şey çekmedim sadece kendi queen listemi sundum.Aserat niye benden kopya çekti? 😱
Senden bir şey çekmedim sadece kendi queen listemi sundum.Aserat niye benden kopya çekti? 😱
Ozaman senle kafa yapımız aynıymışSenden bir şey çekmedim sadece kendi queen listemi sundum.![]()
bu ecünnüyü paylaşıcağına SİNAN VEYA YAĞIZI paylaşta gece gece gönlümüz açılsınPis pis oyunlar cevirirken ne ka tatli oluyor Ecebir de @Çiğdem- @vadikızı ve @Dosi yi düsünsenize ayni durumda ;üçünün fotolarini koymuyorum uykunuz kacmasin
![]()
@destere @Harunnn60 @cookies @MasacRE- @gözlemci @eskici @S.G.A.T. @Ahmed @serhatt @Thequeer @xBUGRAx @Aserat @kerem Ekli dosyayı görüntüle 58866 Ekli dosyayı görüntüle 58867 Ekli dosyayı görüntüle 58868
Parali olunca kocasini parlak ; kredi kartlari gidince yasli ve göbekli görüyorduEfendim?![]()
Kiz edebinle otur saat gecenin 12 si.ssbu ecünnüyü paylaşıcağına SİNAN VEYA YAĞIZI paylaşta gece gece gönlümüz açılsın![]()
Al birini vur ötekineOzaman senle kafa yapımız aynıymış![]()
Parali olunca kocasini parlak ; kredi kartlari gidince yasli ve göbekli görüyordu![]()
benim için farketmez,edepsizliğin saati olmaz paylaş senKiz edebinle otur saat gecenin 12 si.ss
Bu haftaQueen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Sizin listeniz nasil kiz @Ahmed @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @Aserat @destere @xBUGRAx))
sonunda ya şiştim hakikaten bi adım atıldı sonunda
Hazan tokat atınca yine konu uzar sandım ama o da sonra öpünce aynen böyle tam göbek atacaktım.sonunda ya şiştim hakikaten bi adım atıldı sonunda
ilk bölümden 😱Bu hafta
- Kudret - Avlu
- Esma Sultan
- Queen Merve
- Fazo
ECE mevzusuda uzamaz daha fazlaHazan tokat atınca yine konu uzar sandım ama o da sonra öpünce aynen böyle tam göbek atacaktım.
Tek Ecenin bebeği kaldı uzatılan, gerçeklerin olduğu mektupu da Fazo duydu zaten o bulur kesin evden.
İzlemedin mi sen Avluyu?ilk bölümden 😱
artık merve bu hafta da öğrenip harekete geçmezse 5.sıraya düşecek bendeİzlemedin mi sen Avluyu?O haraketler o Queen tarzı, haraketleri direkt zirveye oynadı.
Ama Queen listesi her hafta güncel oluyor, gelecek hafta Merve zirveye oynar yeniden. Bölüm şahane geliyor.![]()
Nasıl duymadın 😱
Paskalya bayramı işte, avrupada kutlanıyor yaYumurtalar boyanıyor falan
![]()
Aaa biz köy de yumurtaları boyar poşete koyar tavuğun altına bırakırdık yanı hangi renge boyuyorsak civciv o renkte çıkardı yumartadan
Nasıl yani, şimdi renk renk civciviniz mi var? 😱
Eskiden vardı hangi renke yaparsak öyle çıkardıNasıl yani, şimdi renk renk civciviniz mi var? 😱
Hristiyanların bayramı, insan hiçmi duymaz cahilEskiden vardı hangi renke yaparsak öyle çıkardıO geldi aklıma
![]()
![]()
Ama siz başka amaçla kullanıyorsunuzdur tabi![]()