Burdada şiddetli yağmur hakim, dışarda kimseler yokAaa ev işleri kısacaEv kızı hatta ev hanımı olarak diyelim
![]()
![]()
![]()
Burdada şiddetli yağmur hakim, dışarda kimseler yokAaa ev işleri kısacaEv kızı hatta ev hanımı olarak diyelim
![]()
![]()
![]()
One ayoll ilk defa duydumBurdada şiddetli yağmur hakim, dışarda kimseler yokBugün paskalya bayramı bu arada
![]()
Nasıl duymadın 😱One ayoll ilk defa duydum![]()
![]()
Paspas bayramı gibi temizlik günümü yoksa
![]()
![]()
![]()
Nasıl duymadın 😱
Paskalya bayramı işte, avrupada kutlanıyor yaYumurtalar boyanıyor falan
![]()
kiz askin gücüne gel Yagiz 38. Kattan asagi merdivenle iniyor😱 @Ahmed @Forumdash @DosiOne ayoll ilk defa duydum![]()
![]()
Paspas bayramı gibi temizlik günümü yoksa
![]()
![]()
![]()
Benim listem:Queen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Sizin listeniz nasil kiz @Ahmed @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @Aserat @destere @xBUGRAx))
Hadibe Kim giz😱
Benim listemde queen yokQueen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Sizin listeniz nasil kiz @Ahmed @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @Aserat @destere @xBUGRAx))
Ne Hadibe'si??Hadibe Kim giz😱
Benim olduğum bile görünmüyor 😱 kendi kendine yazıpmı aldın ekran resmi? 😱AaA cadolaza Bak sen kimsin de bana oyun oynucan kiz Ben bunlari 1 km yüzden anlarim ahan da caps aldim nanik@vadikizi teyzem suna azicik ders var
Ekli dosyayı görüntüle 58864
Dosi yaziyor oradaBenim olduğum bile görünmüyor 😱 kendi kendine yazıpmı aldın ekran resmi? 😱
Bak benimkinde senin benim mesajımı alıntılaman var ve Hasibe yazıyor.
Ben yetkili değilimki alıntılara müdahale edeyim 😱
Ekli dosyayı görüntüle 58865
@MEnes @vadikızı @kerem @eskici @MasacRE- @gözlemci @turkuazz @xBUGRAx @destere
anam otomatik yapmıyor etiketumarım olur
![]()
Senin ekran resimde nerde Dosi?Dosi yaziyor orada![]()
Alintinin ortasindan ay neyse 2 dk sus da en heyecanli yere geldik 😱Senin ekran resimde nerde Dosi?![]()
aa dur ben izleyebiliyorum şuan tr yayını.Alintinin ortasindan ay neyse 2 dk sus da en heyecanli yere geldik 😱
1 - Gizem ÖzpamukQueen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Parali mi parasiz mi
Aserat niye benden kopya çekti? 😱Parali mi parasiz mi![]()