Burdada şiddetli yağmur hakim, dışarda kimseler yok Bugün paskalya bayramı bu aradaAaa ev işleri kısaca Ev kızı hatta ev hanımı olarak diyelim
Burdada şiddetli yağmur hakim, dışarda kimseler yok Bugün paskalya bayramı bu aradaAaa ev işleri kısaca Ev kızı hatta ev hanımı olarak diyelim
One ayoll ilk defa duydum Paspas bayramı gibi temizlik günümü yoksaBurdada şiddetli yağmur hakim, dışarda kimseler yok Bugün paskalya bayramı bu arada
Nasıl duymadın 😱One ayoll ilk defa duydum Paspas bayramı gibi temizlik günümü yoksa
Nasıl duymadın 😱
Paskalya bayramı işte, avrupada kutlanıyor ya Yumurtalar boyanıyor falan
kiz askin gücüne gel Yagiz 38. Kattan asagi merdivenle iniyor😱 @Ahmed @Forumdash @DosiOne ayoll ilk defa duydum Paspas bayramı gibi temizlik günümü yoksa
Benim listem:Queen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Sizin listeniz nasil kiz @Ahmed @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @Aserat @destere @xBUGRAx ))
Hadibe Kim giz😱
Benim listemde queen yok Reis var.Queen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Sizin listeniz nasil kiz @Ahmed @Harunnn60 @cookies @Dosi @vadikızı @kerem @Forumdash @Aserat @destere @xBUGRAx ))
Ne Hadibe'si??Hadibe Kim giz😱
Benim olduğum bile görünmüyor 😱 kendi kendine yazıpmı aldın ekran resmi? 😱AaA cadolaza Bak sen kimsin de bana oyun oynucan kiz Ben bunlari 1 km yüzden anlarim ahan da caps aldim nanik @vadikizi teyzem suna azicik ders var Ekli dosyayı görüntüle 58864
Dosi yaziyor oradaBenim olduğum bile görünmüyor 😱 kendi kendine yazıpmı aldın ekran resmi? 😱
Bak benimkinde senin benim mesajımı alıntılaman var ve Hasibe yazıyor.
Ben yetkili değilimki alıntılara müdahale edeyim 😱
Ekli dosyayı görüntüle 58865
@MEnes @vadikızı @kerem @eskici @MasacRE- @gözlemci @turkuazz @xBUGRAx @destere
anam otomatik yapmıyor etiket umarım olur
Senin ekran resimde nerde Dosi?Dosi yaziyor orada
Alintinin ortasindan ay neyse 2 dk sus da en heyecanli yere geldik 😱Senin ekran resimde nerde Dosi?
aa dur ben izleyebiliyorum şuan tr yayını.Alintinin ortasindan ay neyse 2 dk sus da en heyecanli yere geldik 😱
1 - Gizem ÖzpamukQueen Fazo formdan düsüyor 3 bölümdür ; o yüzden Queen listemde 2. Siraya Düstü . Yeni siralama;
1-Esma Boran
2-Fazilet Çamkiran
3-Merve Aksak
4-Asiye Kaleli
5-Ceylan Özsoy
Parali mi parasiz mi
Aserat niye benden kopya çekti? 😱Parali mi parasiz mi