Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

MY foxta yayınlanmıyordu ki, Show ve Star'da yayınlandı.
Yeni versionu çıktı devamı önce Beren Saat ile Starda oldu ondan sonra Murat konusunu işlediler Fox ta yayınlandı gece 1 den sonra yayınlanıyordu 3 e kadar sürüyordu

Yeni versionu çıktı devamı önce Beren Saat ile Starda oldu ondan sonra Murat konusunu işlediler Fox ta yayınlandı gece 1 den sonra yayınlanıyordu 3 e kadar sürüyordu

Ha sen Kösem'den bahsediyorsun. Ben Sülüman ve Hürremli olanını izlemiştim. Bu fox'taki Kösem de pek ilgi görmedi zaten.

Ha sen Kösem'den bahsediyorsun. Ben Sülüman ve Hürremli olanını izlemiştim. Bu fox'taki Kösem de pek ilgi görmedi zaten.
Muhteşemin en büyük antilerindenim harem odalarından dolayı

Kösemin özellikle Murat sezonu full aksiyondu harem odası yoktu oyüzden ilgi görmedi sanırım ama beni kazandılar

Muhteşemin en büyük antilerindenim harem odalarından dolayı

Kösemin özellikle Murat sezonu full aksiyondu harem odası yoktu oyüzden ilgi görmedi sanırım ama beni kazandılar
Osmanlı tarihinde Harem özel bir yerdi zaten. Gerçekler acıdır

İyice korkutmuş seni, öcü
Hahahha Aaa günler uzayınca rahat ettim artık gündüzleri forumda olabilme aylarıma girdim yemek yapma saatleri halıyle uzadı
Şuan mis gibi hava var dısarıda , evde biraz oda hafif akranlık dışarda kuş sesleri mayıştım biraz kedi gibi

Şiirden küçük bir alıntı okudum gibi hissettim şuan
Yemek yapmak dışında başka işin yokmu senin