MY foxta yayınlanmıyordu ki, Show ve Star'da yayınlandı.Aaa yok ama @xemrexxx Her gün bir sahne paylaşıyordu
Ben sadece Foxta olan son Muratlı sezonu izledim oda Murat için
MY foxta yayınlanmıyordu ki, Show ve Star'da yayınlandı.Aaa yok ama @xemrexxx Her gün bir sahne paylaşıyordu
Ben sadece Foxta olan son Muratlı sezonu izledim oda Murat için
Yeni versionu çıktı devamı önce Beren Saat ile Starda oldu ondan sonra Murat konusunu işlediler Fox ta yayınlandı gece 1 den sonra yayınlanıyordu 3 e kadar sürüyorduMY foxta yayınlanmıyordu ki, Show ve Star'da yayınlandı.
Ha sen Kösem'den bahsediyorsun. Ben Sülüman ve Hürremli olanını izlemiştim. Bu fox'taki Kösem de pek ilgi görmedi zaten.Yeni versionu çıktı devamı önce Beren Saat ile Starda oldu ondan sonra Murat konusunu işlediler Fox ta yayınlandı gece 1 den sonra yayınlanıyordu 3 e kadar sürüyordu
Muhteşemin en büyük antilerindenim harem odalarından dolayıHa sen Kösem'den bahsediyorsun. Ben Sülüman ve Hürremli olanını izlemiştim. Bu fox'taki Kösem de pek ilgi görmedi zaten.
Osmanlı tarihinde Harem özel bir yerdi zaten. Gerçekler acıdırMuhteşemin en büyük antilerindenim harem odalarından dolayı
Kösemin özellikle Murat sezonu full aksiyondu harem odası yoktu oyüzden ilgi görmedi sanırım ama beni kazandılar
Fatih dizisinde yok hare msizde çekiliyor demek ki ayollOsmanlı tarihinde Harem özel bir yerdi zaten. Gerçekler acıdır
Fox'ta Harem diye komedi dizisi vardı o geldi aklıma şimdiFatih dizisinde yok hare msizde çekiliyor demek ki ayoll
Aaa severek izliyordum ben onu @xBUGRAx btiridi diziyiFox'ta Harem diye komedi dizisi vardı o geldi aklıma şimdi
Hahah Aaa oo Emrenin algısı ölene kadar egolu Harun olarak kalacak malesefOna ne şüphe, kıskanmasalar egolu demezler zaten
Emre anten taksın Kıskançlıktan çocuğa nasıl çamur atacağını şaşırmışHahah Aaa oo Emrenin algısı ölene kadar egolu Harun olarak kalacak malesef
Hahah Aaa antende fayda etmiyor onaEmre anten taksın Kıskançlıktan çocuğa nasıl çamur atacağını şaşırmış
Bugün Cumartesi değil mi, nerde kaldı bu melunHahah Aaa antende fayda etmiyor ona
Et medi iftira kalmadı bizlere 4-5 yıldır milletde inanıyor
Aaa çağırma aman ne güzel sakinlik var @xemrexxxBugün Cumartesi değil mi, nerde kaldı bu melun
İyice korkutmuş seni, öcüAaa çağırma aman ne güzel sakinlik var @xemrexxx
Ben gidince gelsin kafamızı dinliyoruz şuan büyük bir huzur var forumda
Hahahha Aaa günler uzayınca rahat ettim artık gündüzleri forumda olabilme aylarıma girdim yemek yapma saatleri halıyle uzadı Şuan mis gibi hava var dısarıda , evde biraz oda hafif akranlık dışarda kuş sesleri mayıştım biraz kedi gibiİyice korkutmuş seni, öcü
Şiirden küçük bir alıntı okudum gibi hissettim şuan Yemek yapmak dışında başka işin yokmu seninHahahha Aaa günler uzayınca rahat ettim artık gündüzleri forumda olabilme aylarıma girdim yemek yapma saatleri halıyle uzadı Şuan mis gibi hava var dısarıda , evde biraz oda hafif akranlık dışarda kuş sesleri mayıştım biraz kedi gibi
Aaa ev işleri kısaca Ev kızı hatta ev hanımı olarak diyelimŞiirden küçük bir alıntı okudum gibi hissettim şuan Yemek yapmak dışında başka işin yokmu senin