artık hazıma inme iner
artık hazıma inme iner
Üzülüyorum ya. Bir darbe çocuktan diğeri karısından. Ne çektin be Hazımartık hazıma inme iner
Etiketleri sonradanmı yaptın? Gelmemişte bimdirim
Sonradan yapınca bildirim gelmiyor mu?Etiketleri sonradanmı yaptın? Gelmemişte bimdirim
Gelmez Bir dahakine dikkat edersinSonradan yapınca bildirim gelmiyor mu?
Kaç haftadır ilk defa 2. fragman gelmiyordu.34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@Yiğitt @xemrexxx @Dosi @vadikızı
@YıldırıM @Ahmed @Harunnn60 @xBUGRAx@ozmoturk @Sherlock @mesmeso61@Çiğdem- @Billy Kane @denizz19
@sokak sanati
34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@YıldırıM @Ahmed @Harunnn60 @xBUGRAx@ozmoturk @Sherlock @mesmeso61@Çiğdem- @Billy Kane @denizz19
@sokak sanati
Diz eski havasını kaybetmiş sanki :S34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@sokak sanati
oha 2. fragman mı ben şok 😱34. Bölüm 2. Fragman (10 Şubat 2018 Cumartesi | 20:00 | Star TV)
@xBUGRAx
@sokak sanati
Hazim sok
Bihter coktan out oldu devir ece egemen devri
@Dosi @ozmoturk @vadikızı @cookies @destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @xBUGRAx
Senin erkegin hazimi boynuzluyorEce ne yaptı yinee Gülizardan kopamadım valla
Senin erkegin hazimi boynuzluyor
Ece @Yiğitt le anca alisveris yapar; yasinle bulustuOğlumm çenen dursun millet essah sanacak yak
bak sen eceye yine yiğitlemi konuştu
Ece @Yiğitt le anca alisveris yapar; yasinle bulustu
Erkegin hazima üzüldün tabiAyy Yasin diyecektim yaa üff kafamı bırakıyon insanda pis totoşş